Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Brunbjörnsvägen 6B, Vemdalsskalet, Vemdalen
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
3 127 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till Ski in / ski out på Vemdalssklaet!

Äntligen en bostad i Högåsvillorna tillgänglig! Här bor du endast en stavlängd från den skidbacke som skapats genom hela området (Högåsvillorna) och som tar dig ner till sittliften Skalet Express samt hela Skalstorgets utbud av restauranger, fik och butiker. Lägenheten har också bra access till längdskidåkning med förbindelsespår till Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Det erbjuds helt nybyggda 80 kvm i ett praktiskt markplan. Läget på denna bostad är med andra ord optimalt, skidleden passerar bokstavligen utanför altandörren, se 3D visning och bilder längre ner i annonsen. Bostadens centrala läge gör att du med fördel kan parkera bilen när du anländer och låta den stå då du inte kommer att behöva den under din vistelse i Vemdalen.

Bostadens hjärta består av ett allrum/kök i öppen planlösning med kamin och altandörr ut till altanen. Här kan ni avnjuta en god middag och mysa vid brasan efter en dags strapatser på fjället. Köket är modernt och så klart fullt utrustat. Det finns åtta sovplatser i tre sovrum, ett master bedroom samt två sovrum med våningssängar. Badrum finns det två av varav det ena även är utrustat med bastu. Ytskikten är fräscha, de andas modernitet med fin 1-stavs ekparkett på golven och ljusa och fina väggar. Lägenheten tillträddes påsken 2022, så alla möbler och husgeråd är praktiskt taget oanvända.

Möblerna och husgeråden i bostaden kan köpas med till en extrakostnad av 100 000 kr.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning
Entré från markplan. Du kommer först in i en liten hall med bra avhängningsmöjligheter, till vänster från hallen finns en klädkammare med platsbyggd inredning från Vemdalia med gott om hängare och hyllor anpassade för slalomhjälmar, här finns även torkskåp. Rakt fram från hallen ligger ett sovrum med våningssäng, ett fönster mot husets entrésida. Mittemot klädkammaren är det ett badrum med toalett, dusch samt tvätt- och torktumlare.

Vidare in från hallen når du köket/storstugan, här finns gott om plats, matgrupp med plats för många samt hörnsoffa mot altanen. Köket är praktiskt och bekvämt, det är levereat från Sentens. Angränsande mot allrummet ligger först ett sovrum med fyra sovplatser i våningssängar, sedan ytterligare ett badrum med toalett, dusch samt bastu. Med fönster mot skidleden finner ni bostadens master bedroom där man även har en låsbar ägargarderob.

Bostaden har genomgående robust 1-stavs ekparkett och vitmålade väggar. Kakel ock klinker i badrummen.

Dokument (pdf)

Stadgar HSV 4 i Vemdalen sign ÅR Bostadsrättsföreningen Högåsvillorna 4 i Vemdalen

Länkar

Film 3D-länk

Allmän information

Pris

4 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Brunbjörnsvägen 6B

Ort

Vemdalen

Kommun

Härjedalen

Beskrivning av förråd m.m.

Låsbart skidförråd utanför entrén till bostaden

Lägenhetsnummer BRF

2

Våningsplan

1 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Högåsvillorna 4 i Vemdalen

Uppvärmning och ventilation

Värmepump Nibe fighter 370 till golvvärme

Ekonomi

Månadsavgift

3 127 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår vatten och avlopp, vägar, renhållning, skidförråd, kabel?tv, bredband och en parkeringsplats med motorvärmaruttag.

Andelstal

5,52

Kommentar

Schablonmässig energikostnad om 900 kr/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

900 SEK/månad

Summa driftkostnad

900 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats med motorvärmnare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta