Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Storgatan 70B, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt planerad 4:a i nyskick med närhet till service och kommunikationer!

MER INFO INOM KORT!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4

Boarea (BOA)

101 kvm

Gatuadress

Storgatan 70B

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

11101

Våningsplan

5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Magneten

Organisationsnummer

769624-4362

Allmän information

Brf Magneten består av 113 bostäder belägna i en 3-D fastighet med fyra trappuppgångar beläget ovanpå Huvudsta centrum. Föreningen har en innergård med gröna ytor och plats för småbarnslek.

Brf bildades

2012

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2017: 2års besiktning, nytt passersystem

Kommande renoveringar

Inga renoveringar planerade i dagsläget enl kontakt med föreningen 2022-03-02.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförråd, rullstols-och barnvagnsförvaring, städ, utrymme för källsortering samt miljöstuga och en innergård med öppna ytor och plats för småbarnslek. Förråd finns av mindre slag i varje lägenhet.

Antal lägenheter

113

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Beskrivning månadsavgift

Ink. Värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Avgiftsförändringar

Inga avgiftsförändringar beslutade i dagsläget 2022-03-02 enl kontakt med föreningen. Diskussioner om avgiftssänkningar och avgiftshöjningar sker frekvent i bostadsrättsföreningar och det är köparens ansvar att själv undersöka detta.

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen äger inga parkeringsplatser. Parkeringsmöjligheter för bostadsrättshavare finns i Huvudsta centrums garage genom så kallad samutnyttjade modell. Det finns ett begränsat antal "Dygnet-Runt-Platser" och ett flertal "Boendeparkeringsplatser". Bostadsrättshavaren måste själv kontakta Parkman för ansökan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy