Länk kopierad!

Visningar

ons 17 aug 17:15 - 17:45
Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 4 sällskap i bostaden åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
sön 21 aug 13:00 - 13:30
Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 4 sällskap i bostaden åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Blåeldsbågen 41D, Sturefors, Sturefors
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 256 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerat och insynsskyddad tvåa i Sturefors

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjligheten att förvärva en välplanerad och mysig bostadsrätt om 2 rum och 55 kvadratmeter. På Blåeldsbågen 41D bor du i en bostad som är belägen i ytterkanten av området, vilket gör denna bostad unik!

Här får du ett boende med huskänsla och närhet till naturen. Denna bostad erbjuder bland annat ett socialt och stilrent kök i vita toner i direkt anslutning till bostadens vardagsrum, ett sovrum med gott om garderober samt ett stort duschrum med handduksvärmare, toalett, kommod, dusch, förvaringsskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Den välplanerade hallen har gott om garderober och klinkergolv i grått. Den inbjudande balkong bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen, perfekt ställe att njuta av sommaren med nära och kära. Genomgående stora ljusinsläpp i varje rum som skapar hög trivselfaktor.

Bostaden ingår i den nybildade föreningen Brf Vreta-By vilken är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och god ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en gemensam pergola som är perfekt för grillkvällar med nära och kära. Området kring Blåeldsbågen är relativt nybyggt och består av både radhus, villor, flerfamiljshus samt bostadsrätter. I månadsavgiften på 3 256 kr ingår vatten, uteförråd, ip-telefoni, bredband, tv, värme samt ett uteförråd.

I Sturefors bor du med närhet till Sturefors badplats som Sturefors slott och naturreservat samt Landeryds Golfbana. Goda kommunikationer in till Linköping via bil, buss eller cykel. I närområdet finns välsorterad matbutik, bad, restaurang, frisör, förskola som skola, fina promenadstråk och grönområden.

Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning av denna fina bostad!

Rumsbeskrivning

Hall
Trevlig och öppen hall. Klinker på golv som övergår till parkettgolv, genomgående för hela bostaden. Målade väggar och förvaring i form av garderober.

Vardagsrum
Socialt vardagsrum med plats för matbord, tv och annat möblemang. Härifrån når ni bostadens balkong som erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen. Parkettgolv och målade väggar.

Kök
Stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor. Vita köksluckor och grå laminatbänkskiva. Utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn och mikro.

Duschrum
Helkaklat stort duschrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare, handduksvärmare, förvaringsskåp, dusch, kommod, toalett och handfat.

Sovrum
Rymligt och fint sovrum. Behagliga färger på väggarna samt parkettgolv. Plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober.

Dokument (pdf)

Energideklaration Vreta By - Stadgar Årsredovisning 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Blåeldsbågen 41D

Ort

Sturefors

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

1103

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vreta By

Organisationsnummer

769632-8439

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Vreta By bildades år år 2018 och består av 44 bostadsrättslägenheter fördelat på nio huskroppar. Föreningen ligger i den nybyggda delen av Sturefors, omringad av fina kvarter och vacker natur.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet hör 4 kvm kallförråd. Ett gemensamt förråd finns till varje gård som är till för våra gemensamma trädgårdsmöbler, vattenslangar, sopkvastar mm. Till varje gård finns en gemensam pergola med tillhörande utemöbler.

Antal lägenheter

44

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 256 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband via Telia Triple Play 100/100 mbit/s samt tv.

Avgiftsförändringar

Inga planerade höjningar, 2022-05-31.

Kommentar

Föreningen har ett gemensamt elavtal där du endast betalat för den elen du förbrukar. Elen debiteras på månadsavin.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

320 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller 52 parkeringsplatser, alla förberedda för motorvärmare och laddning av elbil. Separat kösystem. En plats kan erbjudas till köparna. Parkeringsplats mot kostnad om 424 kr per månad. Gästparkering finns.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

74 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

58 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Johan Hall, HV Besiktningskonsult AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta