Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blåeldsbågen 41D, Sturefors, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 256 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerat och insynsskyddad tvåa i Sturefors

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjligheten att förvärva en välplanerad och mysig bostadsrätt om 2 rum och 55 kvadratmeter. På Blåeldsbågen 41D bor du i en bostad som är belägen i ytterkanten av området, vilket gör denna bostad unik!

Här får du ett boende med huskänsla och närhet till naturen. Denna bostad erbjuder bland annat ett socialt och stilrent kök i vita toner i direkt anslutning till bostadens vardagsrum, ett sovrum med gott om garderober samt ett stort duschrum med handduksvärmare, toalett, kommod, dusch, förvaringsskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Den välplanerade hallen har gott om garderober och klinkergolv i grått. Den inbjudande balkong bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen, perfekt ställe att njuta av sommaren med nära och kära. Genomgående stora ljusinsläpp i varje rum som skapar hög trivselfaktor.

Bostaden ingår i den nybildade föreningen Brf Vreta-By vilken är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och god ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en gemensam pergola som är perfekt för grillkvällar med nära och kära. Området kring Blåeldsbågen är relativt nybyggt och består av både radhus, villor, flerfamiljshus samt bostadsrätter. I månadsavgiften på 3 256 kr ingår vatten, uteförråd, ip-telefoni, bredband, tv, värme samt ett uteförråd.

I Sturefors bor du med närhet till Sturefors badplats som Sturefors slott och naturreservat samt Landeryds Golfbana. Goda kommunikationer in till Linköping via bil, buss eller cykel. I närområdet finns välsorterad matbutik, bad, restaurang, frisör, förskola som skola, fina promenadstråk och grönområden.

Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning av denna fina bostad!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy