Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Norra Dragspelsgatan 22, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
3 166 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superfin 2:a med inglasad balkong och låg avgift!

Snart har du möjligheten att förvärva en mycket trivsam lägenhet! Nyproducerad 2012 som erbjuder ett boende med hög kvalitet och bekvämlighet samt stor inglasad balkong i skyddat läge.
Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder stora fönsterpartier som skapar ett naturligt ljus och luftig atmosfär samt vardagslyx med tvättmaskin & torktumlare. Här finns ett stilrent, fullutrustat kök med rostfria vitvaror. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om plats för förvaring i hel garderobsvägg. Den sköna inglasade balkongen är som ett extra rum och kan användas året runt.
Här bor du i en välskött förening med låga avgifter och god ekonomi. Utöver den egna balkongen finns även en gemensam terrass med panoramavy över delar av västra Göteborg.

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service som ligger bara några hundra meter bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

65 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Norra Dragspelsgatan 22

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

013

Våningsplan

3 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Prisma

Organisationsnummer

769622-4992

Allmän information

Brf Prisma äger fastigheten Järnbrott 133:12 med därpå uppförda 2 byggnader med 65 lägenheter med bostadsrätt. Byggnaderna stod klara 2012-2013.Föreningen är välskött med god ekonomi.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Byggnadernas uppvärmning är fjärrvärme.

Kommande renoveringar

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd till respektive lägenhet, verkstad/hobbyrum, cykelrum, mc-rum, grillplatser, gemensam takterrass, gästlägenhet och varmgarage.

Antal lägenheter

65

Byggnader

Byggår

2012-2013

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 166 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten tv och bredband.

Avgiftsförändringar

Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året.

Andelstal

0,0141023%

Andel av månadsavgift

1,41034%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar 650 kr/månad. Till denna är det separat kö. Man kan även hyra utomhus genom bostadsbolaget för 438 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

81 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy