Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 175 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Nordenskiöldsgatan 7B, City/Malmö Live, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80.5 kvm
Avgift
4 040 SEK / mån
Rum
3 rum

Stor genomgående 3:a i KAJ 306 med balkong i väster, mitt i city!

Det är med stolthet vi kan presentera en av de stora och genomgående 3:orna på populära KAJ 306.
Mitt i city och precis vid Beijerskajens innerbassäng reser sig denna magnifika tegelbyggnad. Vår hörnlägenhet på hela 80,5 kvm är genomgående och med sitt vackra vitpigmenterade ekgolv och fönster åt tre håll blir det ett fantastiskt ljus i hela lägenheten. Den indragna balkongen ligger åt väster mot innergården och vattnet. Öppen planlösning gör att vardagsrummet, med öppet kök och matplats, inbjudande löper genom hela huset och har fönster åt tre håll.
Två sovrum, ett åt väster och det stora sovrummet åt öster. Det stora sovrummet har en hel vägg av skjutdörrsgarderober vilket ger en uppskattad förvaring. Ett stort badrum med vackert och exklusivt kakel med tvätt maskin och torktumlare fullbordar hela lägenheten. Med saluhall och hela innerstans utbud av restauranger och affärer har ni det berömda "stenkastet bort". Med citytunnel och centralstationen precis intill kommer du snabbt till alla kommunikationer som finns i Malmö. Ett fantastiskt läge, precis i Malmö City, och vi kan bara säga - Varmt Välkommen Hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÈ
Stor och inbjudande hall med gott om plats för förvaring. Optimal förvaring i platsbyggd garderob med spegeldörrar precis intill. På golvet ligger ett vitpigmenterat parkettgolv i ek, Ek Limestone från Kährs som löper genom hela lägenheten och skapar en exklusiv skandinavisk känsla.

BADRUM
I direkt anslutning till hallen och entrén finns badrummet med exklusivt klinker på golv 10x10 och vägg, 20X30. Badrummet är utrustat med vitt tvättställ och dubbla speglar över handfatet. WC, duschhörna med blandare i krom som försluts av två vikbara glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare (Siemens). El handdukstork ger en skön lyxig känsla. Här finns även arbetsbänk ovan med överskåp till förvaring. Spotlights i tak.

SOVRUM 2
Vitlaserad ekparkett och vägg i mellangrå färgton, 1502-Y50R. Här finns gott om plats för säng och möblemang. Används idag som gästrum/kontorsrum. Fönster mot innergården i väster.

SOVRUM 1
Vitlaserad ekparkett och vägg i mellangrå färgton, 1502-Y50R. Här finns gott om plats för dubbelsäng och möblemang. Optimal förvaring med inbyggd skjutdörrsgarderob från vägg till vägg.

VARDAGSRUM
Det genomgående vardagsrummet låter ljuset fritt flöda från väster genom hela rummet till fönstret mot Nordenskiöldsgatan. Här finns gott om plats för större soff-och matgrupp för 6-8 personer. Utgång mot bostadens balkong i soligt västerläge mot innergården och där vattnet glittrar i bakgrunden. Öppen planlösning med exklusivt kök från Marbodal i mörk ek. Vägg i mellangrå färgton, 1502-Y50R.

KÖK
Öppen planlösning med vardagsrum. Kökssnickerier från Marbodal i mörk ek, Arkitekt Plus med svagt rundad kant, bänkskiva i exklusiv marmor, Granit Bianco Sardo från Skånemarmor med stänkskydd i vitt kakel 10x30, i liggande, rakt förband . Köket är utrustat med underlimmad diskho med blandare i krom, spishäll med inbyggd volymkåpa, mikrovågsugn, varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt fristående kyl och frys. Samtliga vitvaror från Siemens.

BALKONG
Stor och mysig balkong mot innergården i soligt västerläge. Här finns plats för möblemang och planteringar. Trägolv. Balkongen är indragen och skyddad från regn.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Brf KAJ 306 ED Årsredovisning 2020 BRF KAJ 306 Stadgar 2017

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 175 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

80.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nordenskiöldsgatan 7B

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd i källare

Lägenhetsnummer BRF

E 1203

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf KAJ 306

Organisationsnummer

769635-1126

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf KAJ 306 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2017. Föreningen förvaltar fastigheten Trollhättan 4 som består av ett flerbostadshus. Fastigheten är upplåten med tomträtt, nuvarande avtal gäller tom 2032-12-31. Byggnationen omfattar 102 bostadsrättslägenheter och 5 lokaler på adresserna Bassänggatan 1 och 3, Beijerskajen 2A-F samt 4 och Nordenskiöldsgatan 5 A-C samt 7 A-C.
KAJ 306 är Svanen certifierad.

EKONOMI
Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, säljaren betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (483 kr år 2022).

Föreningen planerar inte för någon avgiftshöjning i dagsläget. (kontrollerad 2022-02-25 enligt föreningens hemsida)
Föreningen har gemensamt el abonnemang och debiterar respektive bostadsrättsinnehavare för dennes förbrukning.
Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet, kostnaden för varmvatten tillkommer till avgiften kvartalsvis.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Nybyggnation 2018-2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Miljöhus på innergården, gemensamt barnvagns- och cykelrum. På gården finns enklare lekutrustning, plantering, sittbänkar och cykelställ.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till TV och bredband 250 (100-250 Mbit/s) via Tele2, en obligatorisk kostnad om 200 kr/månad tillkommer på avgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har ett eget garage med 44 stycken platser för medlemmar att hyra till en kostnad om ca 1 200 kr/månaden. Föreningen har 14 platser för el-bil.
Kösystem tillämpas. Föreningen har tre separata kölistor, MC, El-bil och vanlig garageplats för bil.

För alla medlemmar i föreningen finns medlemskap hos Sunfleet under de första 10 åren (t.om. 2027), poolbilarna finns placerade i närliggande garage. En rörlig avgift tillkommer för nyttjaren.

ÖVRIGT
Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare. I vissa lägenheter kombinerad tvätt-/torktumlare.
I avgiften ingår bostadsrättstillägg. Du behöver således inte teckna särskilt bostadsrättstillägg när du tecknar din egen hemförsäkring.

KONTAKT
Hemsida: https://www.kaj306.se/
Email: styrelsen@kaj306.se

Uppgifterna är hämtade från ekonomisk plan, årsredovisning samt säljmaterial för projektet. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

5

Antal lägenheter

102

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 040 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Bostadsrättstillägg
Tillägg:
Ett obligatoriskt tillägg på 200kr/mån tillkommer på avgiften.
Kostnad för varmvatten samt hushållsel är baserat på beräknad snittförbrukning per lägenhet med retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning.

Andelstal

1,06400

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

320 SEK/månad

Summa driftkostnad

320 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

62 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

61 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Kaisa Nordh, Skanska

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta