Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Drottninggatan 1AG, City/Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
76 kvm
Avgift
3 743 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

På ett trivsamt cityläge, intill huvudstråket Drottninggatan, saluförs denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet om 84 m² med Rörsjöstadens lummiga promenad, Malmö kanal och innerstans nöjen runt hörnet. På första våningen i ett fristående gårdshus, där bostaden är belägen, uppenbarar sig denna sköna oas - långt ifrån stadslivet utanför. Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet på hörnläge med en egen 114 m² stor och rättvänd trädgård för alla er som värdesätter växtodling, grillning och sol hela dagen. Den härliga trädgården omgärdar lägenheten med trädgårdsvyer från samtliga fönster! I tillägg finns en balkong med tak som vetter mot soliga söder och mäter 8 m².

Interiören är minst lika imponerande med väldisponerade ytor där vardagsrum, kök och matplats samspelar i en öppen planlösning. Läckert kök från Vedum med svartkromade vitvaror samt en praktisk köksö, ett stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter, en praktisk gästtoalett samt två sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum! Här och där finns fondväggar i varma pastellfärger som bryter av det vita på ett fint sätt. Ekparkett är golvtemat i den genomgående planlösningen samtidigt som ljuset dansar in från stora fönsterpartier runt hela lägenheten.

Man kan inte undgå att dra blicken till fönsterdörren i vardagsrummet som lockar en ut lika mycket som in i hemmet. Att ha en balkong i lägenheten är något som många drömmer om - att ha en stor trädgård är något extra! Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats i goda vänners lag när glasdörren öppnats helt mot balkongen och den stora trädgården i sydväst.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ekparkett som är golvtemat i hela bostaden och vitmålade väggar. Här finns det gott om svängrum och det mesta man kan kräva av en hall - klädavhägning i form av krokar, klädförvaring bakom flertalet skjutbara spegeldörrar och säkerhetsdörr.

BADRUM
Direkt till höger om entrén finns ett stort och helkaklat badrum med varmgrå klinkergolv och vitt kakel på väggar från Centro. Inredningen består av tvättställ i vitt porslin från Svedbergs med underskåp, wc från Idö, vikbara duschväggar i klarglas, vägghängt badrumsskåp, handdukstork samt förvaringsskåp ovan tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Vidare in i bostaden och vi möts av köket som är i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Från köket når man även den inglasade balkongen.

KÖK
Köket samspelar med vardagsrummet på ett fint sätt i den öppna planlösningen med en stor matplats däremellan. Ett ljust, öppet och modernt kök från Vedum i en vit kulör med serveringsmöjlighet till såväl matplatsen som balkongen. Inredningen består av släta vita skåpsluckor med infällda och vita beslag, diskho i rostfritt stål, arbetsbänkar i grå laminat med vitt kakel samt belysning och eluttag ovan arbetsytorna.

Köksutrustningen i är huvudsakligen från Siemens och består av induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, köksfläkt (Franke), kyl och frys i fullhöjd samt integrerad, mikrovågsugn.

BALKONG
Via köket leds man ut till en stor och härlig balkong som är inglasad och som vetter mot den lugna innergården. Här har man fin kvällssol.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett socialt, stilrent och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. En fondvägg med designkakel bryter av de vita väggarna på ett fint sätt. Här erbjuds mycket dagsljus och gott om plats för soffa och matgrupp. Via vardagsrummet når man master bedroom och det andra sovrummet.

SOVRUM 1/MASTER BEDROOM
Via vardagsrummet nås bostadens master bedroom - ett stort, harmoniskt och rogivande sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har en lyxig walk-in-closet i anslutning med praktiska förvaringslösningar från Elfa och ett insynsskyddat fönster som ger klädbytena gott om naturlig belysning.

SOVRUM 2
Intill vardagsrummet finns även ett mysigt hörnrum med plats för säng och nattduksbord. Väggarna i rummet är målade i en blå nyans som matchar parkettgolvet på ett elegant sätt. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

INNERGÅRD
I den luftiga innergården finns sköna och grönskande utrymmen mellan gångar och planteringar med lekytor för de små, cykelparkeringar under pergolor samt miljörum.

GÄSTRUM
För långväga gäster finns det ett gästrum i föreningen som kan hyras för ca 250 kr/dygn.

FÖRRÅD
På källarplan i huset finns ett tillhörande förråd som mättar de flestas förvaringsbehov.

Dokument (pdf)

Planlösningar Nils 24 Stadgar 2017 Nils 24 Energideklaration Nils 24 Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

3 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3

Boarea (BOA)

76 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Drottninggatan 1AG

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

61204

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Nils 24

Organisationsnummer

769626-2927

Allmän information

Brf Nils 24 är en äkta förening som förvaltar de friköpta fastigheten Nils 24 i Malmö kommun, bestående av två stycken bostadshus med totalt 127 lägenheter och 5 lokaler. Föreningen bildades 2013 och husen byggdes 2017.

EKONOMI
Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Det finns mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Debitering sker efter faktisk förbrukning och kostnad för mätning och administration fördelas kvartalsvis lika per lägenhet.
I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-02-28).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Inga större renoveringar eller underhåll planerade då föreningens byggnader är så pass nya.
Gemensam el ska installeras 2022.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Övernattningsrum, cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum.
Miljörum för avfall och källsortering.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fastigheten har fiberanslutning via Telia, s k Triple Play för leverans av bredbandstelefoni, digital-TV och bredband.
Telia Triple play kostar 235 kr/månad och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har 86 stycken garageplatser för uthyrning samt 3 stycken MC-platser. Kostnad för garage är 1 100 kr/mån, elbil 1 350 kr/mån plus förbrukad el och för MC-plats 500 kr/plats och månad. Kösystem tillämpas.

ÖVRIGT
Alla lägenheter har ett förråd som ingår. Extra lägenhetsförråd finns att hyra.
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

KONTAKT
Email: styrelsen@brfnils24.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2013

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

5

Antal lägenheter

127

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 743 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 235 kr/mån avseende Telia Triple tillkommer.
Individuell mätning och debitering tillämpas gällande varmvatten och el.

Andelstal insats

0,8438%

Andel av månadsavgift

0,84376%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

53 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl