Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vasavägen 27, Centralt/Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
2 004 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Stilren lägenhet i fantastiskt fint skick på Vasavägen. Vackra golv, ljust och fräscha ytskikt!

Nu har du möjlighet att köpa en social och charmig lägenhet där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler. Bostaden har renoverats smakfullt och erbjuder ett boende av högsta klass. Här erbjuds bland annat genomgående stora ljusinsläpp, stilrena materialval och härlig atmosfär, ett boende för dig som letar efter en unik lägenhet där det bara är att flytta in!

Det första som möter en innanför ytterdörren är en välplanerad hall med bland annat säkerhetsdörr, fint trägolv samt platsbyggd förvaring från 2019. Vidare disponeras bostaden om ett genomtänkt och renoverat kök från 2019 med generösa arbetsytor, köksbänk, integrerade vitvaror, stilrena vita köksluckor och fint ljusinsläpp. Det fräscha duschrummet, som tidigare är stambytt, är smakfullt och har bekvämligheter som dusch och toalett. Det ljusa sovrummet/sovalkoven har högt i tak och bra med ljusinsläpp. Allrummet har genomgående ljusa väggar och har plats för soffgrupp och tv. Många bevarade tidstypiska detaljer i kombination som bl.a. fina trägolv tillsammans med renovering med klassiska inslag ger lägenheten den uppskattade kombinationen av gammalt som möter nytt.

Brf Axet 11 är en välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Belåningen är mycket låg och därav kan månadsavgiften hållas på en förmånligt låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar vilket gör att byggnaden hålls i ett väldigt gott skick. Stambyte gjordes 2002. I månadsavgifte ingår värme, vatten, kabel-tv samt vindsförråd.

På Vasavägen bor du i ett lugnt område med närhet till bland annat matbutik, restauranger, caféer, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer. Stadskärnan når du enkelt via gång eller cykel och Linköpings Universitet ligger enbart 15 minuter från bostaden med cykel. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Vasastaden!

Tillträde kan ske enligt överenskommelse och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy