Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hamngatan 26, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 515 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Perfekt planerad 1,5:a högt upp i huset med fantastiskt solig balkong och närhet till allt!

Varmt välkomna till ett av Sundbybergs bästa objekt på omåttligt populära Hamngatan 26! Lägenheten är belägen högt upp i huset och präglas av stilrena materialval, otroligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och en optimalt planerad planlösning. Genomgående håller lägenheten en mycket hög standard och bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och möjlighet till garageplats gör detta till ett behagligt boende. Bostaden disponeras över ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning till köket. Här ryms matbord och soffa utan problem såväl som övrigt möblemang. En sovalkov som får undan sängen och även är försedd med eget fönster för naturligt ljusinsläpp. Gott om förvaring i flera garderober i både hall och vid sovalkoven. Lyxigt och stilrent badrum i bra storlek med dusch, wc, handfat i kommod och tvättmaskin med ovanhängande förvaring. Sist men inte minst den otroliga balkongen som nås från vardagsrummet. Här skiner solen från tidig eftermiddag långt in på kvällen. Storleken möjliggör för flertalet olika möblemang och denna balkong förser lägenheten med ett extra rum under vår, sommar och höst. Från loftgången kan solen avnjutas från tidig morgon till eftermiddag innan den vänder över till själva balkongen.

BRF Sjöbodarna nr 1 är en äkta, stabil och trygg förening som äger marken. Föreningen består av två flerbostadshus i sex respektive fem våningar med källare som totalt utgör 57 st lägenheter. Föreningen har 10 garageplatser (utan kö i dagsläget) samt fem utomhusplatser och utöver detta har Sundbyberg en boendeparkering som går att nyttja. Föreningens ekonomi är fenomenal och styrelsen har gjort ett fenomenalt jobb med att amortera ner lån samt binda lånen på bra räntenivåer fördelat i tre om 0,57%, 0,99% samt 1,4%. Till lägenheten hör ett förråd.


Kök
Stilrent och snyggt kök från Vedum i öppen planlösning, god förvaring bakom skåpluckor och fantastiska ytor för matlagning. Köket är utrustat med vitvaror från Electrolux, diskmaskin, spis, fläkt, ugn och kyl/frys.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som skänker bostaden ett rikligt ljusinsläpp, här finns utrymme för soffa med tillhörande möblemang, mediamöbler och matplats. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong.

Badrum
Stort och fräscht badrum med vitt kakel på väggarna som snyggt bryts av mot mörkare klinker på golv. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar, spegelskåp, handfat med kommod, wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med smart arbetsbänk och väggskåp.

Hall
Välkomnande ljus hall med god förvaring från garderobsvägg samt avhängning för ytterkläder.

Balkong
Möblerbar och rymlig balkong med utsikt mot lugn innergård i ett solsäkert läge.

Sovalkov
Välplanerad sovalkov med bra ljusinsläpp från fönsterparti.

Förråd
Till bostaden följer nyttjanderätten om ett källarförråd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy