Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Orrögatan 8A, lgh 1603, Orrö, Flen
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
4 359 SEK / mån
Rum
2 rum

TVÅA I MARKPLAN MED EGEN UTEPLATS!

I direkt markplan återfinnes denna synnerligen trivsamma tvårummare. Ljust vardagsrum, delvis kaklat badrum, kök med utgång till uteplats och ett rofyllt sovrum. Härlig miljö med sjö och badplats i närheten, smidigt avstånd till centrala Flen och en omtyckt förening borgar för ett bra boende. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entré/hall: Plastmatta på golv och tapet på vägg. Avhängningsmöjligheter samt en klädkammare och ett förråd.
Sovrum: Plastmatta på golv och tapet på vägg. Garderob.
Badrum: Plastmatta på golv och delvis kaklade väggar. Wc, handfat, handdukstork och dusch.
Vardagsrum: Parkettgolv och tapet på vägg.
Kök: Plastmatta på golv och tapet på vägg. Spis, fläkt, kakel ovan arbetsyta samt kyl/frys. Utgång till stensatt uteplats.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brforrsjön 2018 Årsredovisning-brforrsjon-2020 Energideklaration

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

795 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

71 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen & Förvaltaren

Gatuadress

Orrögatan 8A, lgh 1603

Ort

Flen

Kommun

Flen

Lägenhetsnummer BRF

1603

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Orrsjön

Organisationsnummer

716402-1409

Brf bildades

1999

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.

Utförda renoveringar

Se årsredovisningen.

Övriga utrymmen i föreningen

Bibliotek, föreningskontor, motionslokal, 2 samlingslokaler med tillhörande övernattningsrum.
Till varje lägenhet hör ett låsbart förråd omgärdat av nät. Förråden är belägna antingen i husets lägsta eller översta plan. Hiss finns i varje trappuppgång. Cykelrum och tvättstuga finns i varje hus.

Antal lägenheter

79

Byggnader

Byggår

1990-91

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 359 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår värme och vatten.

Avgiftsförändringar

Avgifterna höjdes senast med 1,5% från 1 april 2020. Framtida avgiftsförändringar är idag inte känt. Uppgift från förvaltaren 2022 04 27.

Andelstal

1,06860

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsmöjligheter inom föreningens område är goda. Sålunda finns 46 st. kallgarage med eldrivna fjärrmanövrerade portar. Vidare finns 15 carportplatser varav 10 bakom låsbara grindar. Därutöver finns ett 60-tal parkeringsplatser.
I samtliga garage och carportar samt på flertalet p-platser finns eluttag för motorvärmare.
Upplåtelse
Samfällighetsföreningen Bolmen ansvarar för upplåtelser av garage, carportar och p-platser. Uppgifter från föreningen 2022 05 17.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

137 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

144 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Brf Orrsjöns sex bostadshus och Brf Bolmörten 3 (4 st radhuslängor) ligger på det stora markområde (26 000 kvm) där Flens lasarett tidigare låg. Brf Orrsjöns hus ligger tre och tre med mellanliggande innergårdar och sittplatser. På området finns garage, carportar och p-platser, vägar och stora grönytor med planteringar. Vid sjön finns lekplats, boulebana, badplats med brygga, sittplatser och murad grill. Tre roddbåtar och bryggbåt med motor med möjlighet att nyttja efter bokning ligger vid bryggan.
Hela det yttre området förvaltas av Samfällighetsföreningen Bolmen. Uppgifter från Brf Orrsjön 2022 05 17.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta