Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Armégatan 5, 7 tr, Huvudsta/Västra skogen, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
111.5 kvm
Avgift
6 750 SEK / mån
Rum
5 rum

5:a i toppklass med 27 kvm terrass och garage i huset!

-27 kvm terrass med milsvid utsikt
-Helt nyrenoverat kök från Mälarkök (2022)
-Fantastiskt ljusinsläpp i bostaden
-2 stora badrum med golvvärme
-4 bra rum samt goda förvaringsmöjligheter
-Garage finns i samma byggnad med tillgång till laddplatser
-Stort förråd finns på källarplan i samma byggnad
-Övernattningslägenhet finns i föreningen
-Stabil förening med bra ekonomi och hög amorteringstakt
-Närhet till barnomsorg och skolor (Norlandia förskola ligger i grannhuset och nya Engelska skolan ligger precis i närheten)
-Närhet till kommunikationer
-Endast promenadavstånd från både Västra Skogen och Solna centrum
-Naturnära med strövområden längs Ulvsundasjön inpå knuten
-Ca 10 minuter till City och 15 minuter till Pampas Marina
-I ett av Sveriges mest expansiva områden med länets lägsta skatt

Välkommen till denna ytterst välplanerade 5:a om 111,5 kvm med 27 kvm terrass i högt och fritt läge. I fastighet byggd 2008 finner vi en trevlig bostad som har allt att erbjuda. Ett nyrenoverat kök från Mälarkök med plats för matbord, två badrum med dusch och golvvärme, fyra bra rum i bra storlek samt trevliga sällskapsytor. Med ett eftertraktat läge finner ni här ett boende av mycket hög kvalité och bra materialval som genomsyrar hela lägenheten. Här finner ni dessutom det mesta som bidrar till ett enklare och behagligare vardagsliv, tvättmaskin och torktumlare i badrummet, bredbandsuppkoppling i varje rum, garage i huset, barnvänlig innergård med lekplats, närhet till skolor och barnomsorg, Pampas marina, 600 m till T-bana Västra skogen. Här bor du mitt emellan Solna C, Huvudsta C och Västra skogen och all dess bekvämlighet i form av kommunikationer, livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, gym, shopping etc. I närområdet finner du även ljuvliga grönområden, Ulvsundasjön, parker, förskolor och skolor (även Engelska skolan runt hörnet som öppnade upp år 2021).

RENOVERINGAR I BOSTADEN

2022 - Köket är renoverat på befintliga stommar så därmed nya luckor, ny skiva (kompositsten), ny diskmaskin samt ny spis/ugn
2022 - Nytt badkar, duschvägg, kommod, blandare, badrumsskåp samt nya silikonlister i stora badrummet
2022 - Ny duschvägg, nytt dusch-set (med tropisk dusch), ny kommod, blandare samt ny badrumsspegel med belysning i lilla badrummet
2021 - Väggar + tak målade (tak i badrum målat 2022)
2021 - Slipat parketten i alla rum
2021 - Byte av lister

FÖRENING
HSB Brf Asplunden är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 118 bostadsrätter. Trots föreningens relativt unga ålder har man god ekonomi och hög amorteringstakt. I januari 2021 hade föreningen en avgiftsfri månad, om inget oförutsett sker så kan detta även att ske i januari 2022.

I föreningen finns bekvämligheter som:
-Varmgarage under innergården
-Cykelrum samt barnvagnsrum finns i trapphusen
-Övernattningsrum som bokas i förväg (200kr/natt) för upp till 4 personer.
-Två toppmoderna tvättstugor med elektronisk bokning. I tvättstugorna finns 2-3 stora tvättmaskiner, stor torktumlare, torkskåp och mangel
-Extra förråd som hyrs ut under kortare perioder
-Lugn och familjevänlig innergård med grill och sittplatser

GARAGE/PARKERING
Föreningen tillhandahåller 82 garageplatser varav 8 är laddplatser, samt 8 MC-platser under huset. HSB Stockholm administrerar parkeringsplatserna. Kortare kötid gällande garageplatserna råder för nuvarande. Så fort tillgång till garageplats skett så kan man bli tilldelad en laddplats för elbil om så önskas (lediga platser finns). I övrigt råder Solna boende parkering i området.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER
På Armégatan bor du bra med närhet till all tänkbar service. Den lokala ICA-butiken ligger bara 200 meter från porten och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du till fots på 7-8 minuter. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på samma tid. Dessutom är området mycket barnvänligt med en stor inhägnad innergård och en nybyggd lekplats i direkt anslutning till huset. På nära avstånd nås också Pampasparken och flertalet förskolor. Kommunikationerna är utomordentligt väl tillgodosedda med bussar som stannar utanför fastigheten och ca 8 minuters gångavstånd till T-bana, Västra Skogen eller Solna Centrum. Tvärbanan är nu i drift och kommunikationerna kommer att förbättras väsentligt för boende i omnejden. I närheten växer även ett nytt område fram i Norra Karlberg/Ingentingområdet som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta kommer att bidra positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Kontakta mäklare Julian Andersson 073- 312 92 35 för mer information om bostaden.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy