Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Blomsterkungsvägen 116A, Vån 2 (A1101), Hässelby Norra Villastad, Hässelby
Typ
Bostadsrätt
KVM
38.8 kvm
Avgift
2 170 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppmodern mini-2:a om 38,8 kvm i nyproduktionsskick - på våning 2 med fransk balkong!

Här presenterar jag nu stolt denna toppmoderna mini-2:a om 38,8 kvm i populära Hässelby Norra Villastad med närhet till bra kommunikationer, natur och Åkermyntans centrum. I nyproducerad fastighet från 2019 hittar vi denna bostad som präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Som pricken över i:et finns den härliga franska balkongen som ger ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Välkommen hem!

Den trevliga hemmakänslan möter oss direkt när vi kliver in i den rymliga entréhallen som erbjuder plats för både hatt- och skohylla. Här finns även utrymme för andra möblemang och avhängning. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Intill entréhallen hittar vi det moderna badrummet med hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med mörkgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning samt duschhörna med duschväggar i klarglas. Här finns det gott om plats för morgon- och kvällsrutin.

Vi fortsätter in i bostaden på det fina parkettgolvet och möts av ett strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier åt två väderstreck. Vardagsrummet är stort och erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Här finns gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel samt andra möjliga inredningsdetaljer. Från vardagsrummet nås även det väl tilltagna sovrummet med fint ljusinsläpp. Bädda upp sängen med favoritlakanen - här kommer du sova gott. Sovrummet rymmer ca 1,60 säng med tillhörande sängbord.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av häll, diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kyl/frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, duka upp till bordet för upp till ca 4-6 personer precis in till det stora fönsterpartiet och utgången till den franska balkongen.

Vi välkomnas av den inbjudande och ljusa entréhallen som har plats för både hatt- och skohylla. Ytterligare förvaring för ytterkläder finns i platsbyggda garderober lite längre in i hallen. Strategiskt placerat intill entréhallen hittar vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Stilrent med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna och bekvämligheter som tvättställ med komod, spegel med inbyggd belysning, wc, handdukstork samt duschhörna med duschväggar i klarglas.

I Brf Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Knäckepilsgränd, dit är det ca 30 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett nybyggt utegym ca 200 m från bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövsta badet bara ett stenkast bort.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Kök

Exklusivt och stilrent kök med spis, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter och ovanför den mörka arbetsbänken sitter det vitt kakel som stänkskydd.

Vardagsrum

Rymligt och ljust sällskapsrum med plats för vardagsrumsdel och sovhörna. Vardagsrumsdel rymmer soffgrupp, tillhörande soffbord samt tv-möbel. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Sovrum

Vältilltaget och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng (160 cm)och sängbord. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum

Modernt och stilrent badrum med mörkgrått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. WC, tvättställ med komod, spegel med inbyggd belysning, handdukstork samt duschhörna med duschväggar i klarglas.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar (2) Brf Kronbladet 1 Ekonomisk-plan-Blomkronan-2 A?rsredovisning 2020 Brf Kronbladet 1

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

1

Boarea (BOA)

38.8 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Blomsterkungsvägen 116A, Vån 2 (A1101)

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

A1101/1101

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Kronbladet 1

Organisationsnummer

769630-9322

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Kronbladet 1
BRF Kronbladet 1 är en äkta bostadsrättsförening med 66 lägenheter i Stockholm. BRF Kronbladet 1 bygg av RW Bostad. I BRF Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Bostäderna präglas av en modern och hög standard såsom HTH-kök och öppna planlösningar som ger en trivsam och ljus boendemiljö. Fri andrahandsuthyrning.

Ekonomisk förvaltning sköts av Nabo.

TV/BREDBAND
Fiber via Telia.

PARKERING
Föreningen har 26 parkeringsplatser som hyrs ut för 650 kr per månad. I dagsläget är det kö.

BYGGNADSÅR
2019

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 170 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Beskrivning månadsavgift

Från 2023-01-01 kommer månadsavgiften att vara 3255 kr och inkludera värme, vatten och tv/bredband.

Andelstal

1,49320%

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 26 parkeringsplaster för 650 kr/månaden. Kö tillämpas.

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

650 SEK/månad

Beskrivning

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta