Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blomsterkungsvägen 116A, Vån 2 (A1101/1101), Hässelby Norra Villastad, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
38.8 kvm
Avgift
3 255 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Toppmodern mini-2:a om 38,8 kvm i nyproduktionsskick - på våning 2 med fransk balkong!

Här presenterar jag nu stolt denna toppmoderna mini-2:a om 38,8 kvm i populära Hässelby Norra Villastad med närhet till bra kommunikationer, natur och Åkermyntans centrum. I nyproducerad fastighet från 2019 hittar vi denna bostad som präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Som pricken över i:et finns den härliga franska balkongen som ger ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Välkommen hem!

Den trevliga hemmakänslan möter oss direkt när vi kliver in i den rymliga entréhallen som erbjuder plats för både hatt- och skohylla. Här finns även utrymme för andra möblemang och avhängning. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Intill entréhallen hittar vi det moderna badrummet med hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med mörkgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning samt duschhörna med duschväggar i klarglas. Här finns det gott om plats för morgon- och kvällsrutin.

Vi fortsätter in i bostaden på det fina parkettgolvet och möts av ett strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier åt två väderstreck. Vardagsrummet är stort och erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Här finns gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel samt andra möjliga inredningsdetaljer. Från vardagsrummet nås även det väl tilltagna sovrummet med fint ljusinsläpp. Bädda upp sängen med favoritlakanen - här kommer du sova gott. Sovrummet rymmer ca 1,60 säng med tillhörande sängbord.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av häll, diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kyl/frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, duka upp till bordet för upp till ca 4-6 personer precis in till det stora fönsterpartiet och utgången till den franska balkongen.

Vi välkomnas av den inbjudande och ljusa entréhallen som har plats för både hatt- och skohylla. Ytterligare förvaring för ytterkläder finns i platsbyggda garderober lite längre in i hallen. Strategiskt placerat intill entréhallen hittar vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Stilrent med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna och bekvämligheter som tvättställ med komod, spegel med inbyggd belysning, wc, handdukstork samt duschhörna med duschväggar i klarglas.

I Brf Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Knäckepilsgränd, dit är det ca 30 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett nybyggt utegym ca 200 m från bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövsta badet bara ett stenkast bort.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy