Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lovisedalsvägen 172, Hedvigslund, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
1 774 SEK / mån
Rum
1 rum

Modern och exklusiv etta med balkong i bästa solläge!

Varmt välkommen till Lovisedalsvägen 172 och denna underbara lägenhet belägen i trevliga Hedvigslund! I den nya och omåttligt populära stadsdelen finns nu möjlighet att förvärva en mycket välplanerad och stilren bostad i ett utmärkt läge av Älta med närhet till allt som kan önskas i omgivning, här kan du definitivt flytta in och trivas från första stund!

- Fantastiskt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier.
- Rymlig balkong med sol från förmiddag till kväll.
- Exklusiv hotellkänsla i fastigheten som även fortlöper i bostadens interiör och design.
- Närhet till bussar, skolor, naturområden, bad, gym samt dagligvaruhandel.
- Genomgående hemtrevlig och stilren bostad.
- Flexibelt tillträde.

Väl in i porten möts du av en högklassig hotellkänsla där väggarna pryds med färger i rosa och rött som skapar en harmonisk och lugn känsla från första stund! Två våningar upp når vi sedan lägenheten och en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter genom krokar samt möjlgi plats för sittbänk. I anslutning till hallen nås ett generöst helkaklat badrum med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare samt handfat med fin spegel.

Bostaden erbjuder ett modernt och stilrent kök med all utrustning som behövs samt gott om förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Vidare in i lägenhet möts vi av det öppna rummet, här med plats för en rymlig soffgrupp, generös säng och nattduksbord samt en matgrupp om cirka 2-4 personer om så önskas. I rummet finns det även garderober att nyttja för säsongens olika plagg.

Till sist tar vi oss ut till den fantastiska balkongen med ett insynsskyddat läge och med sol från fm till kväll! Här kan du njuta under sommardagarna med vänner eller familj i en härlig soffgrupp alternativt mindre matgrupp! På det stora hela en perfekt första lägenhet, passa på när chansen ges!

OMRÅDET HEDVIGSLUND
I det moderna och mycket barnvänliga området Hedvigslund beläget endast 20 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för singeln, paret eller familjen. Ett tryggt och lugnt område med närhet till allt som behövs för att vardagen ska bli så smidig som möjligt. Här finns direkt närhet till flertalet skolor/förskolor, idrott, härlig natur, badsjöar och kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan, Nacka, Tyresö och Haninge. Älta centrum nås med en kort promenad bort, här finns butiker och café. Med en biltur på 5 minuter från Hedvigslund nås Tyresö Centrum och även här finner vi ett flertal butiker, matvaruhandel och restauranger/caféer. Precis utanför porten står foodtrucks och bageritrucks undervardagar samt helger att kunna ta del av. Utanför porten finner vi även busshållplatsen med täta avgångar.

FÖRENINGEN
Brf Livia är en trevlig förening som ligger i södra Hedvigslund intill det torg som byggts. Föreningens hus har en härlig mysig atmosfär med hotellkänsla. Fina detaljer som rosékoppar i trapphusen. Intill huset finner vi den fina och omtyckta Hedvigslundsparken samt tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats. I närområdet finner vi flertalet fina insjöar, natursköna miljöer så som Hellasgården med badplats, bastu och fritidsaktiviteter. Nära intill finner vi vackra Tyresö slott men även ett cykelavstånd till Erstaviken.

För den som finner intresse för cyklar finns det en mindre cykelverkstad att tillgå i föreningen. I föreningen finner vi även barnvagnsförråd samt en lekplats. På det stora hela en trivsam, trygg och stabil föreningen.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy