Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Siklöjevägen 25, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
83 kvm
Avgift
5 872 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Central trea med en terrass om hela 37kvm!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till populära Siklöjevägen 25 och detta fina hem i Brf Rödingen. Här kan du flytta in och trivas i ett modernt och välplanerat hem med alla de delar som önskas på plats. Stilrena och kvalitativa materialval mixas här med ljusa och öppna sociala ytor vilket bidrar till ett mycket trivsamt och levande hem. Utöver detta erbjuds du även en fantastiskt uteplats med sol under eftermiddag/kväll, perfekt ställe att njuta på under sommarmånaderna med familj och vänner!

Bostaden omringas av ett stillsamt och lugnt område med närhet till golfbana, rackethall, fina strövområden samt centrum och dess fulla utbud på behagligt avstånd.

- Stor terrass i härligt solläge.
- Varmgarage nås från hiss.
- Stabil förening med bra ekonomi.
- Rymligt förråd tillhör bostaden.
- Närhet till bussar, centrum, gym, natur och idrottsanläggningar.

När vi öppnar dörren in till lägenheten möts vi av en öppen hall med gott om förvaringsutrymmen. Här har du möjlighet att inreda med garderob, hatthylla samt andra enklare möblemang efter eget tycke och smak. I anslutning till hallen finner vi ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod och tvättdel.

Från hallen nås det stilrena och väl tilltagna köket. Här finns allt man kan önska av ett praktiskt och fullutrustat kök med tillhörande över och underskåp. Plats för avlångt eller runt matbord för ett sällskap om minst 4 personer intill stort fönsterparti. Vidare öppnar bostaden upp sig med ett lättmöblerat vardagsrum som erbjuder stora möjligheter att inreda och möblera som önskvärt.

I anslutning till vardagsrummet når vi lägenhetens guldklimp, den härliga uteplatsen! Med hela 37 kvm har du alla möjligheter till att skapa en fantastiskt uteplats med både loungegrupp och matgrupp, här med plats för både familj och vänner av den större skalan!

Bostaden erbjuder även två stycken sovrum, ena rummet med plats för dubbelsäng, garderober och övrig förvaring. Det andra rummet är något mindre men rymmer även här förvaring och dubbelsäng om så önskas.

För ytterligare förvaring finns en klädkammare att tillgå.

OMRÅDET
Omgivningarna är utmärkta för såväl paret som familjen med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt badsjö finns att tillgå i närområdet.

På det stora hela ett lugnt och fantastiskt boende i natursköna Tyresö där vardagens puls aldrig är långt borta.

Anmäl ert intresse och missa inte chansen att förvärva denna suveräna bostad!

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

83 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Siklöjevägen 25

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Externt förråd tillhör bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

61

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Rödingen

Organisationsnummer

769616-3463

Allmän information

HSB Brf Rödingen består av totalt 72 lägenheter fördelat i tre huskroppar (Siklöjevägen 15-25) om vardera fyra våningar och med två trapphus i varje hus. Husen har byggår 2013 med HSB som byggherre.
Postfack finns i entréer.
Medlemskap i HSB Stockholm krävs. För att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 150 kr årligen per familj.

I föreningen finns en grovtvättstuga. Det finns tre sophus på gården som är avsedda för hushållssopor. I varje hus finns ett barnvagns- och rullstolsrum.
Föreningen har ett stort cykelrum. På gårdarna mellan husen finns trevliga gröna ytor med planteringar och en lekplats för barnen.
Förbrukning av hushållsel och tappvarmvatten mäts individuellt för bostadsrätten och debiteras bostadsrättshavaren. Varje lägenhet har en egen elmätare. All el köps in gemensamt av föreningen. Elen betalas i efterskott av bostadsrättshavaren och kostnad framkommer på fakturan med avgift.
Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia: Kostnaden är 192 kr/månad (inräknad i årsavgiften). Då ingår bredband, IP-telefoni och digital-Tv (basutbud). Det finns en mediecentral placerad i varje lägenhet där digital-tv, teleuttag (IP-telefoni) samt datauttag utgår ifrån. Med denna central kan varje lägenhetsinnehavare bestämma om uttaget ska vara ett TV, tele- eller datauttag. Anslutnings- och driftkostnad för tilläggstjänster beställs och betalas av bostadsrättsinnehavaren.
Medlemskap i HSB Stockholm krävs. För att bli medlem deponerar man 500 kr per medlem som man får tillbaka om man träder ur HSB. Årsavgiften till HSB är 150 kr årligen per familj.

BYGGNADSÅR
2013

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet: Bredband, TV & IP via fiber från Telia. Obligatorisk kostnad om 192 kr

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas fönster.

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns garage, cykelförråd, rullstol/barnvagnsförråd samt källarförråd i fastigheten. Tvättstuga belägen i angränsande fastighet.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 72 stycken.

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

2013

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Transporthiss finns.

Ekonomi

Månadsavgift

5 872 SEK/månad. I avgiften ingår Ingår: Värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg Telia Tripple Play 192kr.
Föreningen brukar enhetsmätning av hushållsström samt uppvärmning av varmvatten som debiteras efter förbrukning.

Andel av månadsavgift

1,5263%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

751 810 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Årsredovisning 2021

Kommentar

Varmvatten + Hushållsel: 500kr/mån

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

Bostaden är pantsatt

Driftskostnad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

6-timmars fri parkering längs med Siklöjevägen.

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

800 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

300 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

71 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy