Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 650 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Nya Tanneforsvägen 22B, Tannefors, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
4 317 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren trerummare belägen högt upp i huset

Med ett attraktivt läge på Nya Tanneforsvägen 22B finner du denna stilrena och charmiga genomgångstrea om 81 kvadratmeter med en stor balkong med utsikt över trädtopparna och direkt utsikt mot Stångån från två håll, fina materialval såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen högt upp på våning 7 av 8 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vita toner från Marbodal som erbjuder bra arbetsytor, grå laminatskiva som pryder köksbänken samt vitt kakel stänkskydd. I köket finns det även en rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar samt ett mindre sovrum med plats för skrivbord samt säng och utsikt över innergården. Tillhörande finner ni ett lyxigt och helkaklat duschrum i stilrent kakel i gråa och vita toner utrustat med tvättmaskin, torktumlare, gott om förvaring över tvättavdelning, dusch, toalett, torkställning och kommod. Genomgående golv i vitlaserad ask 3-stav.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar och stor balkong om 8 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder stora lättmöblerade ytor samt eftermiddag- och kvällssol och en magisk utsikt över ån från två håll.

Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 2 som bildades 2019 och består idag av totalt 52 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över både garageplatser samt laddplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband.

I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, takbar, Ronaldos Bageri, gym, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i höst. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och vitlaserad ask 3-stav och mattlack. Här finns det mesta man kan kräva av en hall i form av säkerhetsdörr och platsbyggda garderober med inredning från Elfa samt skjutdörrar.

Vardagsrum
Ett öppet, härligt och stort rum med mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor och fin utsikt. Ljusa väggar och golv i vitlaserad ask. Här finns plats för soffgrupp och tv. Direkt utgång till bostadens balkong.

Kök
Modernt och fräscht kök i vita toner från Marbodal. Höga köksluckor och grå laminatskiva på bänk och vitt kakel som stänkskydd. Vitlaserad ask i form av golv. Här finner du vitvaror från Siemens i form av integrerad kyl samt frys i full höjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn samt mikrovågsugn. Kromad blandare från Tapwell.

Sovrum 1
Det första sovrummet är stort och har stor platsbyggd förvaring med vita skjutdörrar och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Sovrum med garderob. Vitlaserad ask på golvet. Rummet nås via vardagsrummet. Kan användas som sovrum, barnrum, arbetsrum.

Duschrum
Lyxigt och sobert duschrum med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin samt torktumlare. Här ligger grått klinkergolv som går fint ihop med rummets vita kaklade väggar. Gott om förvaring över tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
Via vardagsrummet finner du en underbar och stor balkong med lättmöblerade ytor. Här har du fin utsikt mot Stångån och den lugna innergården.

Dokument (pdf)

Planlösningar ÅR 2021 Brf Brandstationen 2 Stadgar Brf Brandstationen 2 Energideklaration Nya Tanneforsvägen 22B

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

3 650 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

81 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nya Tanneforsvägen 22B

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

31604

Våningsplan

7 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brandstationen 2

Organisationsnummer

769633-9915

Allmän information

BRF Brandstationen 2 bildades år 2018-2019 och består i dagsläget av 52 st bostadsrättslägenheter samt 3 st lokaler.

Tv Telia Triple Play. (Triple play innefattar: digital-tv ca 25 TV kanaler samt internetanslutning 100/100 Mbit/s.) Telefonabonnemang (bredbandstelefoni), samtalskostnader tillkommer.

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 52
Antal lokaler: 3

Cykelförråd samt barnvagnsrum finns att nyttja i källaren.

Antal lägenheter

52

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 317 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple Play bredband samt tv.

Andelstal

0,0194140

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

140 SEK/månad

Varmvatten

80 SEK/månad

Summa driftkostnad

620 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garageplatser finns att hyra av Bostadsrättsföreningen i källaren. Separat kö. 1 100 kr/mån. Mc platser finns att hyra mot kostnad om 300 kr/mån. Garageplatser med el finns att hyra för 1 300 kr/mån exklusive el.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

70 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta