Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nya Tanneforsvägen 22B, Tannefors, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
4 317 SEK / mån
Rum
3 rum

Stilren trerummare belägen högt upp i huset

Med ett attraktivt läge på Nya Tanneforsvägen 22B finner du denna stilrena och charmiga genomgångstrea om 81 kvadratmeter med en stor balkong med utsikt över trädtopparna och direkt utsikt mot Stångån från två håll, fina materialval såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen högt upp på våning 7 av 8 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vita toner från Marbodal som erbjuder bra arbetsytor, grå laminatskiva som pryder köksbänken samt vitt kakel stänkskydd. I köket finns det även en rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar samt ett mindre sovrum med plats för skrivbord samt säng och utsikt över innergården. Tillhörande finner ni ett lyxigt och helkaklat duschrum i stilrent kakel i gråa och vita toner utrustat med tvättmaskin, torktumlare, gott om förvaring över tvättavdelning, dusch, toalett, torkställning och kommod. Genomgående golv i vitlaserad ask 3-stav.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar och stor balkong om 8 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder stora lättmöblerade ytor samt eftermiddag- och kvällssol och en magisk utsikt över ån från två håll.

Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 2 som bildades 2019 och består idag av totalt 52 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över både garageplatser samt laddplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband.

I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, takbar, Ronaldos Bageri, gym, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i höst. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy