Länk kopierad!

Visningar

tors 18 aug 16:30 - 17:00
Öppen visning, välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Erik Dahlbergsgatan 4, Torpa / Söder, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
4 484 SEK / mån
Rum
3 rum

Etagelägenhet med balkong!

Det moderna kombineras med vackra ursprungliga detaljer, som har lyfts fram och förädlats. Med en slående takhöjd på ca 2,7 meter, snedtak, bevarade träbalkar, vackra brädgolv, breda listverk och djupa fönsternischer är bara några exempel av vad som finns här. Allt detta med det moderna så som fullutrustat kök med moderna vitvaror samt ett helkaklat badrum i tidlösa kulörer. Vidare har bostaden en stor matsal, vardagsrum på gaveln med fönster i dubbla väderstreck samt en balkong i bästa solläge.

BRF Liljan 6 är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, förrådsutrymmen och en vacker innergård. I månadsavgiften om 4484 kronor ingår värme, vatten, två st källarförråd och cykelförvaring. Anslutet till fiber via Telia.

Här bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat caféer, lekplatser, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk och busshållplats. Matbutik och restaurang ligger precis runt hörnet, Högskolan en kort promenad bort och centrum når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Torpa!

Rumsbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med tilltagen takhöjd. Vita väggar och plankgolv. Avhängningsmöjligheter till höger.

BADRUM - Fräscht badrum i tidlösa kulörer., renoverat 2014. Vita kakelplattor och svart klinkers. Utrustat med följande:

- Dusch
- Handfat med kommod
- WC
- Badrumsskåp
- Tvättmaskin
- Handdukstork

KÖK - Det vackra brädgolvet i hallen löper vidare in till ett härligt kök med gott om förvaringsmöjligheter. Vit skåpinredning med vitt stänkskydd ovan bänkskiva. Renoverat 2014. Utrustat med följande:

- Glashäll
- Inbyggd ugn
- Fläkt
- Diskmaskin
- Kombinerad kyl/frys
- Integrerad mikrovågsugn

MATSAL - Ljust och härligt rum med härlig takhöjd, fina listverk och fisbensparkett. Ljusa väggar med balkong i anslutning. Passar perfekt till matsal, kontor, sovrum eller tv-rum.

BALKONG - I anslutning till matsalen ligger en södervänd balkong i höjd med området takåsar och ger glimtar över Munksjön. Sol större delen av dagen.

VARDAGSRUM - Den vackra fiskbensparketten löper vidare in till ett ljust vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel och övrigt möblemang. Gavelläge med fönster i dubbla väderstreck.

SOVRUM - Via spiraltrappan når Ni sovrummet som är ljust och härligt med gott om plats för säng, sängbord och byrå. Snedtak med bevarade takbjälkar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar årsredovisning Energideklaration Årsredovisning 2022 Brf Liljan 6 Jönköping

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

74 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Erik Dahlbergsgatan 4

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

12

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Liljan 6

Organisationsnummer

769627-1506

Brf bildades

2013

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber via Telia. Tecknas separat.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

2013/2014
Stambyte kök och badrum
Fasad
Tak
Elstigar
Fönster
Tvättstuga
Ventilationskontroll

2016
Uteplats
Asfalt

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 15

Antal lägenheter

15

Byggnader

Byggår

1936

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 484 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten
I avgiften ingår värme och vatten.

Andelstal

8,91

Andel av månadsavgift

8,91

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering: 250 kr i månaden. Minst en plats finns tillgänglig.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta