Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Westmansgatan 54, T1/ Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
88 kvm
Avgift
6 027 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och stilren markplanstrea med stor uteplats

I ett grönskande och lugnt område finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad och trivsam bostadsrätt om tre rum fördelade på 88 kvm. Bostaden ligger på markplan och har en större trädäckad uteplats att nyttja. Hela bostaden inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor. Här finner du ett riktigt drömhem.

Rummen disponeras enligt ett stort duschrum med takdusch, toalett, tvättmaskin och handfat, ett ljust och funktionellt kök med köksö i öppen planlösning, två sovrum med lyxig heltäckningsmatta på golvet, vardagsrum med stora sociala ytor samt uteplats i form av en större trädäckad altan. Här får du en trivsam uteplats som vätter ut mot solsäkert läge. Genomgående renoverade ytskikt och gott om ljusinflöde.

I den här bostaden finns en insynsskyddad och lummig uteplats med bra läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder sol från förmiddag till kväll och lättmöblerade ytor.

Brf Idrottstävlingen är en attraktiv och välskött förening med god ekonomi och tillgång till tvättstugor, övernattningslägenhet, boulebanor, redskapsbod med diverse redskap i för användning. I detta lugna och barnvänliga område bor du med radhuskänsla väldigt centralt och nära det mesta. Härifrån promenerar du till Linköpings mittkärna, Trädgårdsföreningen och Universitetssjukhuset på tio minuter samt till Universitetet på en kvart. I området finns flera skolor och förskolor, vårdcentral, apotek och djursjukhus. Närheten till Gamla Linköping och Vallaskogen med motionsspår, gångstråk och Lill-Valla gör läget extra attraktivt.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy