Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Edsviksvägen 84E, 1TR, Edsviken, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
89 kvm
Avgift
4 920 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Edsvikens finaste 3:a, en hörnlägenhet i bästa solläge!

Välkommen till denna mycket attraktiv och exklusiva 3:a i soligt och insynsskyddat gavelläge! Högst upp i tvåvåningshus mitt i villaområde på mysiga Edsvikens torg med gym och Gateaus brödbutik. Modern och välplanerad lägenhet med stor balkong i syd och västerläge mot innergården. Härliga ljusinsläpp tack vare hörnläget och stora fönsterpartier. Stort U-format kök med en öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum gör lägenheten perfekt för middagsbjudningar och andra sociala sammanhang. Fräscht duschrum med tvättmaskin/torktumlare, extra gästtoalett, klädkammare, 2 bra sovrum som kan bli 3. Liten familjär förening, byggt 2013/2014 med 26 lägenheter, trevlig innergård, källarförråd och garage. Mycket bra och eftertraktat läge i direkt närhet till fina promenadstråk längst Edsvikens vatten, trivsamma omgivningar med tennisbanor, båtklubbar och stränder. Inte långt till friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall, förskolor, skolor och Edsbergs slottspark. Bra kommunikationer med flera busslinjer bl.a. direktbuss till Kista och City. Inte många minuter med buss till Helenelunds centrum och Sollentuna centrum med pendeltågstationer.

Rumsbeskrivning

Genomgående för hela hörnlägenheten är att den är extremt ljus med extra stora fönster åt alla fyra vädersträck utan insyn. Balkongen ligger i bästa solläge mot både syd samt väst mot den lummiga innergården. Golv och socklar i ek samt vitmålade väggar ger ett ljust och varmt intryck.


Välkomnande HALL med grått klinkergolv och vit målade väggar. Dubbla garderober ger bra med förvaringsmöjligheter. Från hallen nås även Duschrummet och en separat Gästtoalett.

Helkaklat BADRUM med granitgrått klinkergolv med golvvärme (el), vita helkaklade väggar, handfat med vit kommod, infälld spegel, vägghängd toalettstol, hylla med kalksten, handdukshängare, infällda spotlights i tak, duschhörna med glasvägg. Klädvårdsdel med arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare (Siemens), väggskåp ovan bänk.

GÄSTTOALETT med granitgrått klinkergolv, vita helkaklade väggar, vägghängd toalettstol, hylla med kalksten, handfat med vit kommod och väggspegelskåp.

VARDAGSRUM har en öppen planlösning mot kök och matsal, vilket skapar en social miljö genom hela bostaden, ekpark på golvet med vitt målade väggar. Från vardagsrummet når man den stora HÖRNBALKONGEN som har ett fritt lägen mot både syd och väst. Finns möjlighet att glasa in balkong om så skulle viljas samt att det finns möjlighet med installation av kamin i vardagsrummet.

Ett U-format KÖK bryter av mellan vardagsrummet och MATSALEN. Köket från Vedum och Integrerade vitvaror från Siemens. Grå bänkskiva i laminat med vita moderna luckor. Matsalen har plats för större sittande sällskap samt längst med bardisken finns plats för barstolar. Även här är det genomgående ekparkett med vitmålade väggar.


SOVRUM1 är ett större sovrum som nås från matsalen och har plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Idag finns här tre garderober men finns plats för fler.

SOVRUM2 nås från vardagsrummet och har plats för större möblering, här finns en rymlig klädkammare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration EdvikensTorg-2021 Årsredovisning Miljöplan-BRF-Edsvikens-Torg-2020-05-01

Allmän information

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

89 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Edsviksvägen 84E, 1TR

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd tillhörande lägenheten finns på ca 4kvm.

Lägenhetsnummer BRF

61101

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Edsviken Torg

Allmän information

Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 2

Under 2021 uppdaterades underhållsplanen som nu sträcker sig till 2040.
Under 2021 Har räntorna i föreningen omförhandlats och sänkts.
Inga större underhåll planerade (enligt 2021 års årsredovisning).
Inga planerade avgiftsförändringar (enligt föreningens hemsida 2022 april).

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Fiber via Stadsnätet.
Internet: Fiber via Stadsnätet.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Bergvärme/ solceller, vattenburet system med radiatorer.

VENTILATION
Mek. till- & frånluft med värmeåtervinning.
varje lägenhet har en egen värmeväxlare.

Utförda renoveringar

2019: Solceller installerade, producerar ca 30% av föreningens behov.
2021: fler laddstolpar installerades, nu finns 24st.
2021: Uppgraderat Fibernätvärk.

Övriga utrymmen i föreningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.
Föreningen har även cykelförråd och soprum med sortering.
Det finns ett barnvagnsförråd i trapphuset.

Byggnader

Byggår

2013/2014

Ekonomi

Månadsavgift

4 920 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, Vatten, bredband samt TV med basutbud och telefonanslutning.

Andelstal

0,0390180

Andel av månadsavgift

3,9018

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

700 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

900 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser i garage samt p-platser utomhus. Den som använder laddstolpar debiteras 250kr/månad. Slutavräkning görs årsvis baserat på konsumtion och vägt elpris.

28 garageplatser varav 24 är med laddstolpar. kostnad 900kr/månad.
4 p-platser utomhus, Kostnad 500Kr/månad.

Övrigt finns det parkeringsplatser på gatan.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

55 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

88 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Övrigt

Edsviken områdesbeskrivning.
Attraktiva Edsviken som sommartid bjuder på bad och båtliv och vintertid skridskoåkning ett stenkast från tennisbanor och båtklubbar. Det finns härliga cykel- och promenadstråk utmed vattnet förbi Silverdal till Ulriksdals- och Haga slott och vidare runt hela Edsviken med Edsbergs slott och Strandvägen. Närhet till flertalet kommunala och privata förskolor och skolor. Promenadavstånd till Helenelundskolan som är en låg-, mellan- och högstadieskola. Sollentuna C ligger på promenadavstånd. Nära flera andra stora köpcentra som Kista C , Häggviks handelsplats och Mall of Scandianavia. Bostaden ligger väldigt centralt i kommunen med utmärkta kommunikationer till City, Kista och Arlanda, promenadavstånd till Ungdomens hus, Edsbergs parken, simhall med träningscenter, Sollentunavallen med ishall, friidrottsanläggning och fotbollsplan. Bra kommunikationer med buss på Edsviksvägen och bl.a direktbuss till city på Sollentunavägen men också bara en kort promenad till pendeltågstation vid Sollentuna Centrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy