Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bagarfruvägen 5, Sköndal, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
4 904 SEK / mån
Rum
3 rum

VÄLPLANERAD OCH FINT RENOVERAD LÄGENHET

På 1,5 trappa upp välkomnas ni till denna underbara och toppfina 3:a. Här finner ni en fint renoverad (2017) och välplanerad lägenhet med stora rum, fullutrustat och modernt kök med fina materialval i öppen planlösning mot vardagsrummet. I kök/vardagsrum bjuds det på ett fantastiskt ljusinsläpp från två håll och där solen når in i lägenheten stor del av dagen. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, med parkettgolv i samtliga rum och fiskbensmönstrad original parkett i vardagsrummet. Två stora och bra sovrum där det större har två fönster och kan därför delas till två mindre. Här finns möjlighet att öppna upp dörr till trapphuset (det har tidigare varit en dörr) och på så sätt använda som uthyrningsdel eller generationsboende. I den inre hallen, placerad mellan hall och det större sovrummet har det inretts med tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Det helkaklade badrummet är smakfullt inrett med vitt kakel och marmorklinker, det praktiska vädringsfönstret släpper in dagsljuset. .

Med en bra placering i huset, och med ett trevligt och centralt läge i Sköndal är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Till lägenheten hör två förråd samt två matkällarförråd

Brf Skrapkakan är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, garageplatser och MC-platser (separat kö), barnvagnsrum, cykelrum, föreningslokal och tvättstuga. Här finns också en trevlig gård med bänkar, bord, stolar och grillar. Den inre gården har pallkragar som medlemmar får boka för att odla i och på den bakre gården finns en rabatt som alla medlemmar har tillgång till.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och dessutom har man nära den nya handelsplatsen vid infarten till Sköndal med bland annat stor Willys, systembolag, gym och plantagen.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, - och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy