Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bergslagsgatan 7A, Herrhagen, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
58.5 kvm
Avgift
3 237 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FINT RENOVERAD TVÅRUMMARE I STABIL OCH POPULÄR FÖRENING

Välkommen till Bergslagsgatan 7A och denna tvårummare om 58,5 kvm på andra våningen med hiss från markplan. Här erbjuds en fräsch lägenhet med tilltalande planlösning och gott om förvaring. Lägenheten är välplanerad och har genomgående fina ytskikt och smakfulla materialval. Här erbjuds ett ljust kök med plats för matbord, en hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, helkaklat duschrum med tvättmaskin, ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och kontorshörna samt ett sovrum med hel garderobsvägg. Från sovrummet nås en härlig balkong i västläge som vetter mot den lugna innergården. På innergården finns möjlighet att grilla och umgås varma sommarkvällar.

Här bor ni i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår i den låga månadsavgiften. Herrhagen är centralt beläget med närhet till mataffär och restauranger samt några minuters promenad till centrala Karlstad.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med slitstarkt klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter i stor garderob med spegelskjutdörrar. Väggarna är målade i ljus kulör och i taket sitter spotlights.

KÖK
Fräscht kök med ljusa snickerier, bänkskiva i mörk laminat och bakomliggande kakel. Maskinell utrustning bestående av diskmaskin (-21), spishäll, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och ugn. Ny blandare 2020. Klinkergolv och bröstpanel/tapetserade väggar. Här finns plats för matbord invid fönster.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med ekparkettgolv, ljusa väggar samt en fondvägg i träpanel med infällda spotlights. Här finns plats för både soffgrupp och kontorsdel/matsalsbord.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt gott om förvaring i hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Ekparkettgolv, tapetserade väggar och en fondvägg i ljus träpanel. Utgång till en härlig balkong i västläge.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum (-08) med duschväggar i klarglas, handfat med underliggande kommod, spegel, wc och tvättmaskin. Bra belysning via spotlights i taket.

Dokument (pdf)

Planlösningar Registreringsbevis Komplement till stadgar Stadgar Stadgar HSB BRF BALDER I KARLSTAD 2018 Årsredovisning 2020 Energideklaration Energideklaration ED Bergslagsg7-7a, 9-9b, Värmlandsg8-8a årsredovisning hsb brf balder 2019

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

58.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bergslagsgatan 7A

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

29

Våningsplan

2 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Balder i Karlstad

Organisationsnummer

773200-3418

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
114 lägenheter, 3 lokaler och 9 hyresrätter. 75 bilplatser.

BYGGNADSÅR
1980

ÖVRIGT
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Tvättstuga finns på Bergslagsgatan 7. I tvättstugan finns 6 tvättmaskiner där man kan boka 3 åt gången, flera torktumlare och torkskåp. Hiss går ända ner till källarplan.

Föreningslokalen på bottenplan Värmlandsgatan 8 kan bokas för möten, kalas och övernattning. Det finns 4 sängplatser men stort utrymme om man har egna extrasängar samt pentry och dusch/toa. Kostnaden är 200 kr/natt och 300 kr för en aktivitet över dagen/kvällen.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV grundutbud (tele2) och bredband (telenor) 500/500 mbit.
Ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Utförda renoveringar

Rotrenovering planerad till ca år 2040.

Kommande renoveringar

- Termostatventilerna på elementen ska bytas under sommaren
Planerat för:
-Renovering av 5 hissar
-Tak på samtliga fastigheter
(inom en femårsperiod men inga beslut är tagna ännu)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 3

Antal lägenheter

114

Byggnader

Byggår

1979

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan

Ekonomi

Månadsavgift

3 237 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband.

Andelstal insats

0,72901

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

375 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

75 Biluppställningsplatser finns i föreningen, med separat kö från 102 kr till 215 kr, beroende på plats av parkeringen. (cirka 6-8 mån kötid per 2022-06-16). Även platser med eluttag finns.

Energideklaration

Energiprestanda, primärenergital

93 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy