Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Virebergsvägen 3, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
99.6 kvm
Avgift
4 529 SEK / mån
Rum
5 rum

Unik lägenhet högst upp i huset med 12 meter lång balkong och obeskrivlig utsikt!

Varmt välkomna till Virebergsvägen 3 högst upp i huset! Bostaden är väldigt unik i sitt slag och erbjuder såväl ett genomgående ljusinsläpp utan insyn som en utsikt så långt ögat kan nå! Lägenheten disponeras över tre rymliga och bra sovrum, luftigt vardagsrum, en matsal i anslutning till köket som rymmer ett stort matbord, bevarat kök, ett stort badrum samt separat WC, rymlig hall utöver de flertalet stora och rymliga garderober och klädkamrar samt en 12 meter lång balkong som bara måste upplevas på plats! Genomgående har lägenheten flera fina bevarade detaljer såsom fiskbensparkett och med lite kärlek har denna lägenhet alla möjligheter för att bli ett riktigt drömhem!

BRF Sonetten 3 är en äkta förening som äger marken och ombildades 2009. Föreningen består av 39 bostadsrätter och 4 lägenheter och som medlem har man rätt att nyttja källarförråd, cykelförråd, tvättstuga, återvinningsrum samt grillplats. Föreningen har en mycket god ekonomi och har senaste fem åren nästan halverat sin skuld genom flitigt amorterande och har idag en låg skuldsättning om 6 304kr/kvm (2020 årsredovisning). Utöver detta har föreningen genomfört många stora renoveringar såsom stamrenovering och byte av fönster till 3-glas.

På Virebergsvägen bor Ni inom några minuter från all tänkbar service och kommunikation. Fastigheten angränsar till Råsundas lugna villakvarter men endast fem minuters promenad till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. I den absoluta närheten finns även Råsundaskolan samt flertalet förskolor! På promenadavstånd finner Ni även Solna Centrum med dess rika utbud av butiker, service och kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana och bussar. För storhandlingen ligger även Ica Maxi i Solna Business Park endast några minuter bort där även pendeltåget har en station. Räcker inte Solna Centrums 120 lokaler till så finns Westield Mall of Scandinavia och Friends Arena inte alls långt bort. För sköna dagar ute i naturen ligger Råstasjön, Lötsjön, Skytteholmsparken och Hagaparken i närheten och är väl värda ett besök för picknick eller motion. Lägenhetens läge gränsar till Sundbyberg med sitt pittoreska centrum även det är på bekvämt avstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy