Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Företagsallén 2, Runö Park, Åkersberga
Typ
Bostadsrätt
KVM
17 kvm
Avgift
1 411 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad 1:a på gaveln med nytt kök, nytt badrum - Toppfräsch!

Nu har du möjligheten att köpa en superfin nyrenoverad 1:a med närhet till Roslagsbanan och den snart nyinvigda Multiarenan i Åkersberga. Trevlig hall med hel spegelgarderobsvägg för bra förvaring, Lägenheten är nyligen renoverad (mars 2022) med nytt golv, vita väggar, nytt kök, badrum med nytt kakel och klinker samt vägghängd WC, takdusch, handdukstork och kommod till handfatet. Bra förening med möjlighet till uthyrning i andra hand.

Juridisk person kan förvärva. Runö Park ligger bara en kort promenad från Roslagsbanans station, Åkers Runö som tar dig till Universitetet eller Tekniska Högskolan. I området finns en restaurang och på promenadavstånd finns även Coop, Willys, Apotek, Rusta mm.

Perfekt som övernattningslägenhet eller som första lägenhet till studenten. Möjlighet finns även att hyra ut i andrahand.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med nyinstallerad spegelgarderobsvägg med gott om förvaringsmöjligheter.

Rummet

Kombinerat sovrum/matrum/kök och vardagsrum med många möjligheter till möblering. Nuvarande ägare har en fin bäddsoffa och ett matbord men här ryms både en säng och ett skrivbord. Helt nytt golv (mars 2022) samt vitmålade väggar. Fönster ut mot gården. Köksdelen består av nya stommar med gråa luckor från IKEA med inbyggd microvågsugn. Fin ljus bänkskiva med sobert mörkt kakel som stänkskydd.

WC/Duschrum

Från hallen når du WC/Duschrummet som är nyrenoverat med klinker på golvet och fint kakel på väggarna. Vägghängd WC, takdusch med glasvägg, handdukstork samt fin kommod till handfatet med spegelskåp ovan.

Dokument (pdf)

Planlösningar BRF Runö Park Årsredovisning 2020 BRF Runö Park, stadgar

Länkar

Film Film Föreningens hemsida Åkersberga Multiarena

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

17 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Företagsallén 2

Ort

Åkersberga

Kommun

Österåker

Lägenhetsnummer BRF

1111 / 36

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Runö park

Organisationsnummer

769620-8979

Allmän information

Brf Runö Park är en trivsam bostadsrättsförening med smarta & yteffektiva lägenheter. I huset finns gemensam tvättstuga, kök och en härlig trädgård med lusthus och gröna växter. Föreningen har låga avgifter & nära till kommunikationer som tåg & buss.

Namnet Park kommer troligtvis från en gammal engelsk trädgård som fanns på området innan 1989, vilken sköttes av en trädgårdsmästare som bodde i det röda huset mittemot Brf Runö Park.

Mellan åren 2001-2010 drevs Runö Park som hotell, varav lägenheternas utformning, entréns utseende och tillgången till det gemensamma köket. Idag finns det i området bland annat tandläkare, olika företag och kontor, en förskola och skola årskurs 1-6 samt Bed & Breakfast La Mat.

Brf bildades

2010

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

1991

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 411 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

1.62679%

Andelstal insats

1,67011%

Överlåtelseavgift

1207 (2,5% av PBB) SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 (1% av PBB) SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Brf Runö Park har totalt 18 parkeringsplatser till uthyrning. Föreningen har inget garage men utomhusparkering. Kostnaden per månad är 200 kr utan tillgång till el alternativt 350 kr med elstolpe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy