Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK
Adress
Martebäcken 61A, Martebäcken, Lindvallen, Sälen
Typ
Bostadsrätt
KVM
91.2 kvm, biarea 14.7 kvm
Avgift
3 130 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Martebäcken 61A - Brf Södra Fjällvyn

Martebäcken 61A (lägenhet 28 enligt situationsplan)

Nu har du chansen att förvärva en bostadsrätt i Brf Södra Fjällvyn med färdigställandedatum Juni 2022.

Bostaden är utformad med en social entrévåning med öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan ni avnjuta kvällen framför brasan efter en härlig dag i pisterna eller för den delen längd- eller skoter och blicka ut i naturen under en stjärnklar himmel.
Bostaden har helt enkelt allt du eftersöker i en fjällbostad, maximerade fönster för en otrolig vy och sociala ytor för familjen att umgås. Kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in maximalt med ljus från de stora fönsterpartierna som ger en känsla av att Fjällvyn är en del av vardagsrummet. Matvaror och kökstillbehör får gott om plats och bänkytan rymmer flera kockar som hjälps åt, samtidigt som ni kan umgås med övriga familjen i den öppna planlösningen. Den dubbla takhöjden ger en känsla av rymd och braskaminen är centralt placerad och kan avnjutas från både matplats och vardagsrumsdel.

Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett sätt att det ej tar över från de sociala ytorna. När vi är i fjällen vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter. Därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggörtotalt ca: 8-10 bäddar i huset.

Badrummet finner du på entréplan med rymlig dusch och sober inredning. Golv och väggar är beklädda med tålig och vacker granitkeramik i grå nyans. Intill detta badrum finner du husets teknikrum/tvättstuga. Här finns ett torkskåp och diskho för att förenkla rengöring samt torkning av utrustning och kläder efter en lång dag av aktiviteter. På övre plan har arkitekterna adderat en WC med handfat i anslutning till sovrummen. Detta så att familjens semestertid i fjällen ska vara njutbar utan köer till toalettbesöken.

Till bostaden finns en fristående bastu med utsikt ut mot myren samt ett förråd i bastubyggnaden.

Bilderna på objektet är lånade från tidigare etapp. Kolla materiabeskrivning under dokument för att se materialändring.


Martebäcken är ett nytt område vackert beläget i stilla natur och högst upp i området byggs Brf Södra Fjällvyn. Trots den trevliga känslan av natur och ostört läge är du endast 3 kilometer bort från Lindvallens centrum med allt från nytt handelsområde, skidbackar och upplevelsebad till hotell, butiker och restauranger. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Cyklingen är stor och lederna häromkring är många. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Flera aktörer förväntas hålla öppet även sommartid och Skistars nya, stora satsning handlar om ett året-runt koncept. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 kilometer.

Rumsbeskrivning

WC och allrum på vardera plan samt tvättstuga. Totalt fyra sovrum och kök med öppen planlösning mot braskamin, allrum och utgång till uteplats. Genomgående slitstarkt vinylgolv likt ljus ekplank i alla rum samt träpanel på väggar och i tak. Badrum i granitkeramik.

Dokument (pdf)

Planlösningar SodraFjallvyn-Materialbeskrivning-1.5modell-v2 (1) Situationsplan Stadgar EkonomiskPlan SodraFjallvyn-Bofakta-v2

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 495 000

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

91.2 kvm

Biarea (BIA)

14,7 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Martebäcken 61A

Ort

Sälen

Kommun

Malung-Sälen

Lägenhetsnummer BRF

28

Våningsplan

1 ½

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parfritidshus

Uteplatser

Uteplats

Vid husets storstuga finns utgång till uteplats i form av uppbyggd veranda.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Södra Fjällvyn

Organisationsnummer

769639-7483

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Förberett för kommande fiber.

BYGGNADSÅR
2022

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Antal lägenheter: 28

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Förberett för kommande fiber.
Internet: Förberett för kommande fiber.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Vattenburen golvvärme på frånluftsvärmepump. Radiatorer plan 2.

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

Se ''dokument'' för mer information.

FÖNSTER
3-glasfönster

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 130 SEK/månad. I avgiften ingår VA, sophämtning, ekonomisk förvaltning, yttre underhåll, snöröjning, försäkring för bostadsrättsföreningen.

Andelstal

3,437

Kommentar

Driftskostnaden är kalkylerad och kan skilja sig mot verkligheten.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

1 000 SEK/månad

Hushållsel

700 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Sophantering

250 SEK/månad

Internet

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
2 st bilplatser per bostad.

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
2 st platser per bostad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta