Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Erik Dahlbergsgatan 9C, Torpa/söder, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
1 359 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig och ljus ettrumslägenhet med centralt, attraktivt och trevligt läge

Här erbjuds en ljus och smart planerad lägenhet som har en mängd charmiga och personliga lösningar. Att ta sig an ett renoveringsprojekt är en dröm för många. Här finns nu chansen att skapa ett hem precis efter eget tycke.

Det mest centrala rummet i denna lägenhet är ett stort, ljust och lättmöblerat allrum med vackert ljusinsläpp, stora fönster och bra förvaringsmöjligheter. Vidare hittar du ett funktionellt, äldre och ljust kök, ett litet men funktionellt badrum samt en lättmöblerad hall.

I hjärtat av Torpa/söder bor du centralt, attraktivt och trevligt med närhet till bland annat butiker, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Munksjön ligger tvärs över gatan, högskolan en kort promenad bort och stadsparken ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Rumsbeskrivning

Hall

Den funktionella och lättmöblerade hallen har ljusa väggar och plankgolv.

Kök

Det funktionella, äldre och ljusa köket har ljusa väggar och plankgolv. Utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys och ugn. I övrigt erbjuder köket stora fönster, skafferi och plats för matbord och stolar.

Allrum

Detta stora, ljusa och lättmöblerade rum har vackert ljusinsläpp, stora fönster och bra förvaringsmöjligheter. Ett allrum med ljusa väggar och plankgolv.

Badrum

Litet men funktionellt badrum med toalett, dusch och handfat. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets tapetserade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar 770056-deklaration 224 Ludvig Stadgar Registrerade av Bolagsverket 2020

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea (BOA)

44 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Erik Dahlbergsgatan 9C

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

224-224-013

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ludvig

Organisationsnummer

726000-0372

Brf bildades

2014

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekanisk (endast frånluft)

Kommande renoveringar

Diskuterat behov av stambyte i samband med stambesiktning mars 2022

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 17

Antal lägenheter

17

Byggnader

Byggår

1929

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 359 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv & bostadsrättstillägg.

Andelstal insats

4,104

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering på omkringliggande gator.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Beskrivning

Övrigt

Under året inträffar två gemensamma städdagar, en på våren och en under hösten. Föreningens medlemmar ombesörjer trappstädning.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta