Länk kopierad!

Visningar

sön 2 okt
Varmt välkomna att boka in er på visning!
Via våran hemsida kan ni boka önskad tid eller kontakta ansvarig mäklare.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Barnhemsgatan 24, Centrum, Mölndal
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
2 440 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Yteffektiv och nyproducerad enrumslägenhet med stor och mysig balkong

En helt nybyggd, stilren och öppen enrummare med vackert ljusinsläpp, hög materiell standard och härlig atmosfär. En perfekt planerad lägenhet med bra planlösning. Snart kan vi välkomna er att flytta in och njuta av en vacker och trevlig utsikt mot innergården!

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och mysig balkong på 5kvm som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och allrummet och erbjuder kvällssol och plats för matbord och stolar.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till Mölndal där du hittar bland annat bra kommunikationer, köpcentrum, caféer, restauranger och vackra grönområden. Här bor du med Mölndals galleria ett stenkast från lägenheten och Göteborgs city tar du dig enkelt till med spårvagn. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

September 2022

Antal rum

1

Boarea (BOA)

28 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Barnhemsgatan 24

Ort

Mölndal

Kommun

Mölndal

Lägenhetsnummer BRF

8032

Våningsplan

4 av 6

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen BRF Petunia

Organisationsnummer

769638-9910

Övriga utrymmen i föreningen

I Brf Petunia finns en kombinerad gästlägenhet och gemensamhetslokal. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källaren. Gemensam tvättstuga samt en härlig innergård med gemensamma utemöbler, pergola och vackra planteringar.

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 440 SEK/månad. I avgiften ingår Värme. Varm­ respektive kallvattenförbrukning och hushållsel mäts separat för respektive lägenhet och debiteras vidare till respektive bostadsrättsinnehavare.

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonmässiga.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Vatten á conto

106 SEK/månad

Varmvatten á conto

272 SEK/månad

Summa driftkostnad

678 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bilpool ingår! I Brf Petunia ingår medlemskap i bilpool under 5 år. Har du egen bil kan du hyra plats på föreningens garageplan i grannhuset. Kostnaden för platserna i garagen är för närvarande 1 250 kr per plats/månad. Brf Petunia har ca 30 garageplatser i både Östra och västra kvarterets garage.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta