Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Folkungavägen 18, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
5 382 SEK / mån
Rum
3 rum

HÖGST UPP MED INGLASAD BALKONG I SENIORBOENDE (55+)

Välkommen till denna fantastiska bostad i Brf Hammarskogen 2 för 55+. Här bor man högst upp i huset på 82 ljusa och bekväma kvm fördelade på tre rum, kök och badrum. Vardagsrummet med halvöppen planlösning mot kök med bardisk och fönster i två väderstreck. Ljuset och rymden är något utöver det vanliga och känslan av trivsel infinner sig direkt. Från vardagsrummet finns utgången till den inglasade balkongen i bästa solläge. Utsikten är fantastisk från både balkong och bostadens samtliga rum. Det välplanerade köket är stilrent med goda arbetsytor och fina materialval. Matplatsen är väl tilltagen och ger plats åt sällskap för upp till 8 personer. Bostadens helkaklade badrummet med duschhörna har en kombinera tvättmaskin under praktisk arbetsbänk med väggfast förvaring ovan.
Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga och gemensamhetslokal med tillhörande kök som kan användas för olika aktiviteter. Här arrangeras aktiviteter för den som önskar delta i bl a vinprovningar, fikastunder och uppskattad bokklubb. För medlemmarnas gäster finns möjlighet att hyra föreningens övernattningsrum. Parkering och garageplatser finns lediga!

Det attraktiva området kring Folkungavägen ger dig närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation med bra kommunikationer. Härifrån går även direktbuss till Barkarbystaden/Outlet. I närheten finner ni Järvafältet, Mälarens stränder, Viksjö Golfbana och Görvälns Slott. Bara fem minuter med bil tar dig till Barkarby Handelsplats med stort utbud av affärer. Från Barkarby station eller Jakobsbergs centrum kan du ta pendeln till Stockholm C på ca 20 min. Det här är ett perfekt boende för den som vill bo i lugnt område med grönskande omgivning och närhet till allt. Pricken över i:et är bostadens perfekta planlösning, det härliga ljusinsläppet och den trevliga omgivningen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy