Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsberget 2, Kungsberget, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 259 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad tvåa på Kungsberget med balkong och genomgående renoverade ytskikt!

Med ett optimalt läge i attraktiva Tannefors och Kungsberget finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvåa på hela 59,5 välplanerade kvadratmeter. De rymliga ytorna är något som karaktäriserar den här bostaden tydligt i form av den generösa takhöjden och stora fönsterpartierna med dess hörnläge som även bidrar till en härlig rymd. Bostaden ligger belägen på våning tre i ett hus med hiss samt med ett insynsskyddat läge och fönster i två väderstreck. Genomgående stilrena färgval, höga lister och fina trägolv som skapar en härlig känsla och rymd genom hela bostaden.

Bostaden disponeras om en rymlig hall med vackert vitlaserat trägolv samt med inbyggd förvaring och separat klädkammare, smakfullt och socialt renoverat kök i beigea och mörka toner med plats för stort matbord, luftigt allrum med generösa ljusinsläpp, härlig balkong med sol från eftermiddag till kväll, helkaklat duschrum med toalett, takdusch, golvvärme, handduksvärmare och kommod, separat klädkammare med platsbyggda hyllplan samt ett ljust större och rymligt sovrum.

Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter. Den solida ekonomin föranleder den låga månadsavgiften. För 3 259 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt bredband. Perfekt för dig som vill bo med en förmånlig boendekostnad!

Här bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skolor, vackra promenadstråk, pendeltågsstation och centrum. Vackra promenadstråk längsmed Stångån ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid Linköpings Resecentrum en kort promenad bort och storstadspulsen i City når du enkelt via en kortare promenad. Hälsouniversitetet nås via en 5 minuter cykelväg samt Universitetet nås via 15 minuter cykelväg. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Linköping!

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill du inte missa! Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy