Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Uppfartsvägen 8, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
2 822 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Välplanerad 1,5:a i Råsundas bästa läge med låg avgift, balkong och möjligt att göra om till 2:a!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiska 1,5:a med sovalkov men som även går att göra om till en perfekt planlöst 2:a! Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster ut mot grönska. Bostaden är genomgående i ett mycket bra skick och erbjuder gott om såväl sociala ytor samt förvaring. Tack vare sovalkoven får sängen sin naturliga plats där en gardin enkelt avlägsnar från ljus och gör en härlig sovplats. Badrummet är stambytt och helkaklat med WC, dusch med vikbara glasväggar samt handfat i kommod med ovanhängande belyst spegel. Plats finns för tvättmaskin om så önskas installeras. Det stora vardagsrummet ger rikligt med plats för stor soffa och TV-möbel. Köket är renoverat och förutom superb arbetsyta och förvaring i de flera skåp innehåller den även diskmaskin. I anslutning till köket finns en matplats som enkelt rymmer fyra personer och skänks ett härligt ljusinsläpp från fönstret. Balkongen är en av lägenhetens absoluta pärlor och är såväl bra i storlek som själva läget! Här ryms flertalet möblemang och favoritodlingar som kommer att stormtrivas! Balkongen ligger högt upp från marken och tack vare läget i huset blir det verkligen lä på balkongen vilket gör att den verkligen går att nyttjas även när det blåser.

BRF Apeln 2 är en äkta och stabil förening som äger marken och består av 37 bostadsrätter samt två lokaler. Föreningen har de senaste åren genomfört många av de "stora" renoveringarna såsom Stambyte (2013) Elstambyte (2013) Takbyte (2014) och Fönsterrenovering (2016) och har trots detta lyckats hålla såväl belåningen som månadsavgifterna på låga nivåer samtidigt som föreningen stadigt har amorterat av sina lån varje år och senaste amorteringen av lån som kommer synas i nästa årsredovisning var på 1,5 miljoner kronor! Som medlem får förråd, tvättstuga och cykelrum nyttjas och det finns sju parkeringsplatser att hyra.

På Uppfartsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy