Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fältspatsvägen 6, Eriksberg, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
3 456 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkommen till denna gavel-trea med utsikt över vackra Hågadalen!

Välkommen till Fältspatsvägen 6 i underbara Eriksberg. Nu ges möjligheten att värva denna mycket välplanerade gaveltrea med ett av områdets bästa utsikt. Är ni ute efter ett grymt trevligt och väldisponerat boende i ett lugnt, naturnära område så är detta bostaden för er. Lägenheten fördelar sig på fint kök med matplats framför fönster, vardagsrum med plats för både säng och soffa, stamrenoverat badrum i kakel och klinker samt hall med garderob och klädkammare. I vardagsrummet befinner sig utgång till den mysiga balkongen i västläge där ni kan njuta av vacker utsikt samt sol från mitt på dagen till kvällen. Genomgående fint skick med ljusa och smakfulla färger. God förvaring via klädkammare, garderober samt två källarförråd.

Här bor ni med ett lugnt läge i direkt närhet till naturen, med stor innergård i en välskött förening. Perfekt för den som uppskattar vacker omgivning då det endast är ett "stenkast" till Hågadalen. För den bilburne finns gott om parkeringsmöjligheter, både genom föreningen och gratis längs kringliggande gator.

I Eriksberg bor man mycket nära naturen och Hågadalens härliga omgivningar med fantastiska vandringsmöjligheter. Trots detta har man cykelavstånd till Uppsala centrum. Önskar man hellre ta bussen finns flertalet busstation i närområdet. Från bostaden har man även gångavstånd till populära Västertorg med matbutik, apotek, det lokala bankkontoret, mm. I omgivningarna finns även frisörsalong, massage & spa, Eriksbergsskolan, bibliotek mm. I Eriksberg & Ekeby finns även förskolor och övrigt serviceutbud.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy