Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hagstensgatan 2C, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
5 205 SEK / mån
Rum
4 rum

Första parkett mot vättern!

Välkomna till Hagstengatan 2C. Nu förmedlar vi ett radhus i bostadsrättsform på populära och trivsamma Norrängen med Huskvarnas bästa läge intill Vättern. Med en obruten sjöutsikt kan man se fram emot många soliga dagar i västerläge och fina kvällar i solnedgången. Bostaden är uppdelad på två plan, det första av mer social karaktär där ett större vardagsrum har trevlig utsikt över Vättern och en öppen spis som värmer under kallare årstider. Även matsal och kök ligger på första våningen. Ovanvåningen är den privata delen och här erbjuds två rymliga sovrum, båda med utgång till balkongen som har en fantastisk panoramautsikt mot Jönköpings stad. På ovanvåningen finns även badrummet. Sist men inte minst kan nämnas den inglasade uteplatsen som förlänger sommaren ända in på hösten.

HSB Brf Norrängen är en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, soprum, en trevlig innergård, lekplats, Föreningen har även en stor samlingslokal och två utrustade gäst- /övernattningsrum med wc/dusch och kök som medlemmarna kan nyttja. Dessa är belägna på Strandvägen 14. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en nyrenoverad bastu med dusch, motionsrum och vävstuga.

Bostaden har ett utmärkt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på sin boendemiljö! -Huskvarna centrum, Vättern, Kroatorpets restaurang/café och utomhusbadet Brunnstorp ligger ett stenkast från lägenheten och via goda buss förbindelser når man Jönköping på mindre än en kvart!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy