Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Erdtmans gata 1, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 156 SEK / mån
Rum
2 rum

Exklusiv tvåa belägen högst upp i huset med stor balkong och braskamin

Nu finns chansen att bli ägare till denna unika lägenhet belägen högst upp på våning 5 som fortfarande är i som gott som nyskick. Lägenheten erbjuder en boyta om 55 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök med ett härligt ljusflöde, fönster åt två väderstreck, stilrena materialval, braskamin samt generös takhöjd. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här bostaden.

I den stora och välplanerade hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter, säkerhetsdörr, klinkergolv och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på härliga umgängesytor, braskamin och fint ljusinsläpp. Det sociala och moderna köket i ljusa toner med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i mörk granit, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och inbjudande sovrum med rymliga garderober. Duschrummet är helkaklat, stort och smakfullt inrett med dusch, handdukstork, toalett, kommod, tvättmaskin samt torktumlare. Påkostade fönsterbrädor i sten finns genomgående i lägenheten.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och härlig balkong med insynsskyddat läge högst upp i huset som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner med sol från lunch till tidig kväll. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för bord och loungedel.

Brf Vasafortet är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat cykelrum och en trevlig och välskött innergård. Föreningen disponerar över garageplatser samt laddplatser som de boende kan hyra och i området finns boendeparkering.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasafortet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett härligt torg med flertalet populära restauranger, grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. På krypavstånd finns en välsorterad matbutik, flertalet attraktiva restauranger och vackra grönområden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig hall med hatthylla och inbyggda garderober. Hallen har ljusa väggar och klinkergolv.

Kök
Rymligt, härligt och ljust kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har ljusa väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, rostfri kyl och frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Bänkskiva i mörk granit samt stänkskydd i form av grått kakel.

Vardagsrum
Ett rymligt, öppet och välplanerat vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor, braskamin, gott om plats för soffa och matgrupp och vackert ljusinsläpp. Rummet har ljusa väggar och ekparkett.

Sovrum
Från hallen når du detta sovrum, som är stort med garderober och fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och ekparkett.

Duschrum
Ett stort, smakfullt och fräscht duschrum med toalett, badrumsskåp, handfat, handdukstork och dusch, tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare. Klinkergolv och kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Vasafortet i Linköping Årsredovisning 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Erdtmans gata 1

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd med garderob tillhörande bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

1402

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vasafortet

Organisationsnummer

769633-4452

Allmän information

Brf Vasafortet består av 77 st bostadsrättslägenheter samt 8 st lokaler. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar cykelförvaring, en härlig och lummig innergård samt garageplatser belägna i källare.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Inga planerade stora renoveringar, 2022-05-22.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 8

I källaren finns garage och cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Antal lägenheter

77

Byggnader

Byggår

2018/2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 156 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar, 2022-05-25.

Andelstal

1,17

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Obligatorisk kostnad för gemensamt elavtal i föreningen

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

320 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

50 garageplatser i källaren under fastigheten. Garageplats går att hyra för 950 kr/månad. Botrygg förvaltar garaget. Inga lediga platser i dagsläget. Laddplatser finns, separat kö för dessa i dagsläget. Boendeparkering via LinPark finns i området mot kostnad om 370 kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy