Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Harpsundsvägen 76, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
3 908 SEK / mån
Rum
3 rum

Topprenoverad trea på 9 våning med utsikt över Globen!

Välkommen till 9 våningen på Harpsundsvägen 76!

Här bor du i en påkostad renoverad gavel trea på 70 kvm med exklusiva tillval. Fönster i två väderstreck och med nio våningar upp karakteriseras bostaden av ett härligt ljusinsläpp och helt insynsfritt. Förutom optimala förvaringsmöjligheter erbjuds en rymlig balkong, generöst vardagsrum med vacker ekparkett och en kilometerlång utsikt som beundras från samtliga fönster under alla årstider. Utöver den optimala planlösningen erbjuder bostaden ett trevligt och funktionellt nyrenoverat kök från 2018 med exklusiva tillval såsom vinkyl. Två väl tilltagna sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in!


Högdalens centrum erbjuder bra service med närhet till butiker, tunnelbana, bussar, förskola och skola. Vårdcentralen ligger i direkt anslutning till centrum. Här finns även Highvalley Skateworld är en av Europas största skateboard anläggningar och ligger ca 800 meter från lägenheten. Ett uppskattat badhus och idrottsanläggning finns också i direkt anslutning till centrum. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Stockholm C på en dryg kvart med ständiga avgångar. I Högdalen C hittar du det mesta i handelsväg i allt ifrån systembolag till Coop och flertalet populära restauranger samt Högdalens fisk & delikatesser. Ett bra utbud av service på gångavstånd.

Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten.


Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy