Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Timmermansgatan 1A, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
4 441 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern lägenhet belägen i Övre Vasastaden med stor underbar balkong

Med ett attraktivt läge på Timmermansgatan 1A finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 71 kvadratmeter med en stor delvis inglasad balkong om totalt 27 kvadratmeter, moderna ytskikt, ett stort duschrum samt en välplanerad och social planlösning med öppna ytor. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 4 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt ett sovrum med garderober och plats för skrivbord samt säng. Bostadens vardagsrum bjuder på stora ytor samt med direkt utgång till balkongen. Här finner ni även ett lyxigt helkaklat duschrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, handduksvärmare. Hallen är utrustad med klinkergolv och förvaring i form av hatthylla och förvaring för ytterkläder. Genomgående stilrena färgskalor på väggar samt ekparkettgolv.

Bostadens balkong gör att du kan vara ute hela dagen utan att lämna lägenheten. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Denna balkong verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar såväl som kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från två håll, ena dörren går från ett av sovrummen samt det andra från vardagsrummet. Balkongen om 27 kvadratmeter är delvis inglasad.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasaportalen bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. Via hissen i huset når man både garageplats samt den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. I närheten finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy