Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Syréngatan 12A, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
50 kvm
Avgift
2 728 SEK / mån
Rum
2 rum

Hörnlägenhet på Syréngatan 12A med mysig balkong och genomgående fräscha ytskikt!

Med optimalt läge längs med Syréngatan i attraktiva Valla finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvåa på 50 kvadratmeter. Bostaden karakteriseras av dess rymliga ytor samt generösa takhöjd och stora fönsterpartier i tre väderstreck. Med placering på våningsplan två har bostaden ett insynsskyddat läge blickandes ut över lummiga Syrénparken.

Bostaden disponeras om en rymlig och ljus hall med bra förvaring, smakfullt renoverat kök från 2011 i lugna toner med plats för mindre matbord eller arbetsbord. Ett luftigt allrum med generöst ljusinsläpp och sociala ytor samt en härlig balkong. Bostaden innehåller även ett helkaklat duschrum med duschvägg, toalett och kommod samt ett mysigt större sovrum i harmoniska nyanser.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Den trevliga balkongen höjer verkligen livskvalitén för dig som boende och ger möjlighet att avnjuta härliga dagar och kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet med sol från morgon till eftermiddag och har plats för mindre bord och stolar.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och här bor man i en mycket trygg HSB-bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. I samma hus finns källarförråd, vindsförråd, tvättstuga och cykelförråd. I bostadsrättsföreningen finns även tillgång till grovtvättstuga, vädringsvindar, övernattningsrum, samlingslokal, återvinningsrum samt grillplats. Detta boende är idealiskt för dig som vill bo nära city och universitetet med god kommunikation via bil, buss eller cykel. I närområdet finns allt man behöver så som livsmedelsaffärer, restauranger, bageri, gym, skolor samt Gamla Linköping. Från lägenheten har du som boende även gångavstånd till fina grönområden som Vallaskogen eller Rydsskogen.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy