Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Norra Fjädermolnsgatan 40, Länsmansgården / Hisingen, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 307 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till en rymlig tvåa!

Välkommen till Norra Fjädermolnsgatan 40, denna rymliga tvåa som förgylls av en otrolig inglasad balkong med fantastisk fin och fri utsikt. Stilrent och socialt hem med sobra färgskalor och ett fullt utrustat kök där ni kan laga en god middag och avnjuta sällskapet av familj och vänner. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generös matsalsdel samt stora fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp, modernt badrum med tvättmaskin.

Länsmansgården ligger vackert placerad på en hög platå. Stadsdelen kilades mer eller mindre in i de stora naturområden, som gränsar till Hisingens västra kustlinje. Det centrala läget i förhållande till övriga Göteborg och havet gör detta till ett mycket omtyckt område. Det attraktiva läget bjuder på möjlighet till aktivt boende nära centrum med all tänkbar service, det tar inte mer än 10 minuter med bil alternativt 20 minuter med spårvagn eller buss in till city. Från Länsmansgården går spårvagn 5, 6 samt buss 25. Hållplatserna intill heter Varmfrontsgatan, Solstrålegatan och Klara. Närhet finns till Svarte Mosses friluftsområde som erbjuder motionsanläggningar, fotbollsplaner och tennisplaner. Det är heller inte långt till Hisingsparken samt 4H gården som är ett perfekt utflyktsmål med barnen. På sommaren så har man närhet till flera badplatser, med bil tar det endast ca 15 minuter ut till barnvänliga Lillebybadet eller Sillvik.

Rumsbeskrivning

HALL | Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finner ni en fin ekparkett på golvet som fortsätter in och är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är gråa. Hallen fungerar som lägenhetens nav, härifrån når man in till bostaden övriga utrymmen.

BADRUM | I anknytning till hallen så ligger det fräscha, helkaklade badrummet. Här erbjuds praktiska lösningar för att göra vardagen bekvämare. En tvättavdelning bestående av kombinerad tvättmaskin ovh torktumlare, arbetsbänk samt vägghängda skåp. Övrig utrustning i form av wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med glasväggar som endast tar plats vid användning.

SOVRUM | Det fina sovrummet är lugnt beläget mot innergården. Här ryms enkelt en dubbelsäng om så önskas. Det extra utrymmet i det djupa fönstret ger möjlighet till inredning efter fantasi och behov. En stor klädkammare i anslutning till rummet bjuder på god förvaring.

KÖK & VARDAGSRUM | Kök och vardagsrum i öppen lösning med fint ljus via fönsterpartier och balkongdörr som ger en luftig känsla i hela rummet. En social planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt. Perfekt plats för trevliga middagar med vänner och familj!
Lätt att möblera med med soffa, matplats och övrigt möblemang.
Härifrån nås balkongen som är inglasad. Utrymme för cafébord och stolar: skapa en plats för att avnjuta en kopp kaffe eller ett glas vin.

Köket är stiligt inrett med gråa luckor, svarta kakelplattor samt mörk bänkskiva . Maskin utrustning i form av kyl/frys, häll, kolfilterfläkt, diskmaskin, ugn samt inbyggd micro.

ÖVRIGT | Till bostaden hör ett förråd. Bredband ingår i avgiften. Hiss i fastigheten.

Dokument (pdf)

Energideklaration Ekonomiskplan Stadgar Årsredovisning 2021 Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Norra Fjädermolnsgatan 40

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

31202

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Fjädermoln

Organisationsnummer

769636-4103

Allmän information

Brf Fjädermoln består av 140 nya bostadsrätter i varierande storlekar
Lägenheterna är 1?5 rum och kök i storlekar mellan 34 och 116 kvm. De fyra husen har 6?8 våningar.
Alla lägenheter är utrustade med rymliga balkonger eller uteplats. I de flesta hus finns också garage, direkt anslutet till hissen.

Föreningen har en solcellsanläggning för att minska kostnaden för fastighetselen, vi ser över utökning av denna.
Att tillgå finns även två miljörum för enkel sortering av återvinning.

Möjlighet för ytterligare inglasningar av balkonger mot kostnad för enskilda medlemmen ses för tillfället över.

Nära till kollektivtrafik Stombuss 25 & Spårvagn 5/6.

Brf bildades

2018

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Lägenhetsinnehavaren ringer till Tele2 för att aktivera tjänsten, bredbandsrouter & tv-box ingår - det går att ändra hastighet/tv-box/kanaler efter önskemål till Tele2 mot kostnad. Nr: 90222

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme.
Ventilation: Fläktstyrt till- och frånluftssystem.

Utförda renoveringar

Hus nummer 6 har solceller som genererar el installerat vilket bidrar till att föreningens elkostnader minskar.

Kommande renoveringar

Inga större planerade underhåll de närmaste åren. Huset är en nyproduktion.

Övriga utrymmen i föreningen

Alla boende har tillgång till en stor föreningslokal med tillhörande kök och toaletgår att hyra för 500:-
Till varje lägenhet tillkommer ett förråd, det finns även flera cykelrum och utomhusställ i området.

I alla hus (förutom hus 7) finns det garage i bottenplan. Detta nås genom anslutning till husets hiss.

Lekplats & grillplats finns att tillgå på föreningens område.

Byggnader

Byggår

2020-2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 307 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, värme, Tele2 Bredband 100/100 + Digital TV basutbud, bostadsrättsförsäkringstillägg.

Beskrivning månadsavgift

Varje lägenhet har separat mätning av hushållsel.

Avgiftsförändringar

årsavgifterna planeras vara oförändrade de närmsta åren, se sid. 1 i årsredovisning.

Andelstal

0,57259%

Andel av månadsavgift

0,56718%

Överlåtelseavgift

1 207,50 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

64 garageplatser (650:-/månad), 27 parkeringsplatser utomhus (350:-/månad). Det är lång kö till båda parkeringarna.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

58 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

54 kWh/m²

Energiklass

B

Beskrivning

Övrigt

Informationen ovan är tagen från säljare, styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta