Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bronsåldersgatan 13, Ullstämma, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
5 308 SEK / mån
Rum
2 rum

STOR TVÅA MED NYRENOVERAT KÖK OCH BALKONG I SÖDERLÄGE!

Varmt välkomna till Bronsåldersgatan 13, ett fantastiskt fint boende som erbjuder hela 70kvm, nyligen renoverat kök och balkong i söderläge mot den grönskande innergården. Hela bostaden är genomgående fräsch, här är det bara att flytta in och trivas från dag ett!

Den öppna och ljusa hallen välkomnar boende och gäster, här finns det plats för enklare hallmöbler och direkt access till en rymlig klädkammare. Från hallen når ni badrummet som erbjuder bekvämligheter såsom tvättmaskin, förvaring, dusch, element och vädringsfönster. Vidare når ni det nyligen renoverade köket som erbjuder gott om förvaring, arbetsytor, bänkskiva i marmorimitation, rostfria vitvaror och vinkyl. Här finns det plats för matbord där fyra till sex personer sitter bekvämt!

Bostaden erbjuder även ett stort sovrum med platsbyggd förvaring och plats för stor säng och annat möblemang. Vidare finns det ett rymligt vardagsrum som går att nå från köket och hallen!

I den låga avgiften om 5 308kr ingår det uppvärmning, vatten, avlopp, sophämtning, elnätsavgift, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. På entréplan finns en stor och fräsch tvättstuga.

Ullstämma och Haninge är väldigt lugna och familjära områden med gott om lekplatser, utegym, fin natur och strövområden alldeles runt om knuten. I direkt anslutning till lägenheten ligger Ullstämmaskogens naturreservat som erbjuder stor mängd orörd natur & djurliv på nära håll samt flertalet vandringsleder, vindskydd, grillplatser och motionsspår. För den som tycker om att röra på sig finns Vidingsjö Motionscentrum med motionsspår, utegym, mountainbike banor, höghöjdsbanor mm . Där finns omklädningsmöjligheter med dusch och bastu samt trevligt café som serverar både lunch och fika. I närheten finns även tennisbanor och flera fotbollsplaner. I området finns flera förskolor och Blästadskolan med år F-6 och Ekholmsskolan med åk 7-9. I närområdet finns flertalet livsmedelsbutiker som Coop, Östenssons och Ekholmens Centrum med sitt stora utbud.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy