Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Siloplatsen 8, Kvarnholmen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 355 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilfull 2:a med öppen planlösning och stor balkong med grönskande utsikt i söderläge

På attraktiva Kvarnholmen där frisk skärgård möter modernt stadsliv saluförs nu denna 2:a med genomgående hög standard, fina materialval och en balkong i söderläge som erbjuder vy över grönska och svindersviken i populära Stockholm Lighthouse.

Lägenheten har en rymlig hall med gott om förvaring i garderober inredda med elfa-system. Vidare kliver du in i vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning och leder dig ut till den möblerbara balkongen i söderläge. Köket är inrett med stilrena, släta luckor och en matchande bänkskiva med stänkskydd ovantill. Den maskinella utrustningen består av ugn med spishäll, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Harmoniskt sovrum med privat läge rymmer både dubbelsäng, sängbord och garderober. Helkaklat badrum i beige kulör utrustat med dusch bakom glasväggar, handfat på kommod och spegel ovantill, handdukstork (ej elektrisk) samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt väggskåp.

I komplexet finns flertalet faciliteter; högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en föreningslokal. Även en övernattningslägenhet finns och under markplan finns lägenhetsförråd, cykelförråd och garage i tre plan.

Läget här är idylliskt och inom bara ett stenkast finns förskola och park med en lekplats utöver det vanliga - Kvarnholmen i miniatyr. På Kvarnholmen har Ebba Braheskolan öppnats (F-9) och en minuts promenad bort finns all närservice du behöver. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. Här är det en 10-minuters cykeltur från stan. Där kommunikationsutbudet inkluderar buss 402 som snabbt tar dig till Slussen och Nacka Forum samt SL-båtarna som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy