Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
375 000 SEK / Utgångspris
Adress
Norralagatan 17A, Söderhamn, Söderhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
2 431 SEK / mån
Rum
1 rum

Fin etta med centralt läge!

Här erbjuds en charmig och väldisponerad lägenhet där ljuset leker mellan rummen och skapar en lättsam känsla. I det här hemmet kan vem som helst trivas.

Det första man möts av i denna bostad är en funktionell och trevlig hall. Det sociala, moderna och fräscha köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Rymligt och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp.
Här finns det plats för både soffa och säng i det trivsamma vardagsrummet.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den funktionella och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall samt goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Det sociala, moderna och fräscha köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt; ett rymligt och mysigt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp.

Badrum

Funktionellt och trevligt badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Allmän information

Pris

375 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea

39 kvm

Gatuadress

Norralagatan 17A

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Lägenhetsnummer BRF

18

Våningsplan

2/3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hantverkaren

Organisationsnummer

786000-0251

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 431 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Avgiftsförändringar

5kr avgiftshöjning pga kabeltv avgift ökat.

Andelstal

2,27

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Bredband

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

600 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl