Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ymergatan 5, Hejdegården, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
2 473 SEK / mån
Rum
1 rum

Stor etta med mysig balkong!

Varmt välkommen till Ymergatan 5!
På bekvämt promenadavstånd till innerstan och ett golfslag från Stångån finner vi den här mysiga ettan om 40 kvadratmeter.

Lägenhet har ett genomgående gott skick med stort kök med öppen planlösning mot det kombinerade vardagsrummet/sovrummet. Bostaden inrymmer en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i garderober, vidare från hallen finns badrummet som renoverades 2016 med stilrena färgval på våtrumsmattan på väggar samt golv. Lägenheten har en balkong med utgång från vardagsrummet som bjuder på sol från lunchtid till sen eftermiddag, med trätrall och gott om plats för cafébord. Det stora kombinerade rummet rymmer plats för soffa och matplats i en härlig öppet social planlösning. Sängen får en naturlig plats i sovalkoven med smart förvaring på sidan.

Familjär och välskött förening med låg belåning och väl underhållen fastighet. I husets källare finns en gemensam tvättstuga och cykelrum samt förråd. För dig med bil finns möjlighet att hyra en parkering för 300 kr/månad.

Hejdegården är ett citynära område som karaktäriseras av en rogivande atmosfär. Här bor du nära fina promenadstråk längs med Stångån och intilliggande grönområden. Det är även promenadavstånd till Linköpings City samt till Sjukhuset och medicinska fakulteten. Från Hejdegården finns det goda kommunikationer oavsett om du åker buss, cyklar eller kör bil.

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall på rymlig yta som ger ett gott första intryck. I hallen finns en hatthylla. Gott om övrig förvaring i platsbyggda garderober. Fint laminatgolv som ligger genomgående i hela lägenheten.

KÖK
Väl tilltaget kök, här finns gott om yta för matlagning och bra skåpsförvaring. Köket består av vit skåpsinredning, laminatbänkskiva och smakfullt kakel mellan bänkskiva och överskåp. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl/ frys, spis med häll, spisfläkt . Laminatgolv och vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Rymligt kombinerat rum med gott om sociala ytor. Här finns plats för soffa, matplats samt säng. Här finns utgång till den fina balkongen! Laminatgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Badrum i smakfullt utförande. Här finns toalett, handfat i kommod, duschhörna bakom vikdörrar och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Ymer Energideklaration Ymergatan 5 Årsredovisning Brf Ymer 2021

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea

40 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ymergatan 5

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

1102

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ymer

Organisationsnummer

769617-3702

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen bildades år 2007 och förvärvade fastigheten Hummern 13 år 2008. Föreningen omfattar 9 bostadslägenheter samt en lokal i källaren; 6 lägenheter om 3 r o k, 3 lägenheter om 1 r o k samt en lokal.

KONTAKT
Malin Johansson
+46736974655

Juridisk person kan accepteras

Nej

Utförda renoveringar

Löpande enl. underhållsplan.
2020 - Utbyte av alla termostater
- Renovering av sockeln
- Uppmålning av parkeringsplatser

Föreningen har bytt fönster och fjärrvärmesystem.

Kommande renoveringar

Inom de närmsta åren planeras:
- Byte av takfläkt, rensning, injustering och OVK
- Fasadtvätt
- Målning källarfönster
- Energibesiktning
- Relining av avlopp
- Byte torktumlare

Ekonomi

Månadsavgift

2 473 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten samt TV via Comhem. Obligatoriskt tillägg om 97 kr för internet via Comhem.

Andelstal

6,85000

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

197 361 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl