Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Chamottevägen 13, Gustavsberg hamn, Värmdö
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
2 882 SEK / mån
Rum
2 rum

43 utmärkt planerade kvadratmeter i nyligen byggd tvåa med trevligt läge i Gustavsbergs hamn

Välkommen till denna tvårummare om 43 kvadratmeter i populära, trevliga och trivsamma Gustavsberg hamn! Här hittar du en ljus, öppen och stilren lägenhet med mycket dagsljus, behagliga färgval och bra förvaring. Dessutom erbjuder bostaden fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp.

Lägenheten består av en stilren hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, öppet och fräscht med öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, smakfullt och funktionellt med dusch, toalett, handfat, badrumsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det ljusa och fina sovrummet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och underbar utsikt över takåsarna och grönska. Det finns plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig, underbar och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och sol hela dagen.

Här bor du vid ett av Gustavsberg hamns bästa lägen, med Gustavsbergs hamn inom gångavstånd. Hemköp , flera olika restauranger ligger en kort promenad bort och Gustavsbergs centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Gustavsberg har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy