Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trädgårdsgatan 2A, Centrala Norrtälje, Norrtälje
Typ
Andel i Bostadsförening
KVM
61 kvm
Avgift
3 885 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad tvårumslägenhet med fantastisk utsikt över Norrtälje centrum.

Välkommen till Trädgårdsgatan 2A och denna välplanerade tvårummare högst upp i huset med stor inglasad balkong, vilken fungerar som ett extra rum sommartid. Från balkongen har ni fri utsikt över Norrtälje centrum och behaglig eftermiddags-/kvällssol.

Denna fina bostadsrätt har en öppen planlösning som bjuder in till samvaro och fest. När ni kommer in i lägenheten möts ni av en rymlig hall med svart klinkergolv och en stor klädkammare/förråd till höger med gott om plats för både kläder och fritidsutrustning. Till vänster finns ett ljust helkaklat badrum med klinkers på golvet, dusch, handfat, wc, vägghängd torkställning, tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring. Vägg i vägg med badrummet ligger det rymliga sovrummet med plats för en dubbelsäng och en stor garderob. Rakt fram finns allrummet med köket i fil och ett stort fönsterparti. Här är utgången till den stora inglasade balkongen. Köksdelen är ljus och i direkt anslutning finns matplatsen. I köksdelen finns gott om skåp, bänkytor, induktionsspis, diskmaskin, kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn och -mikro. Den öppna planlösningen inbjuder till samvaro och ger möjlighet att umgås med gästerna även när ni tillagar maten. På den inglasade balkongen finns det gott om utrymme för både trädgårdsmöbler och vilstolar. Det är genomgående hög kvalité på samtliga materialval, exempelvis parkett i hela lägenheten.
I månadsavgiften ingår förråd i källaren, värme, kallvatten, grundutbud TV och bostadsrättstillägg.
Föreningen har ett garage med plats för 50 bilar, inklusive fyra laddplatser för elbilar. Hyran för en garageplats är 950 kr/mån och för laddplats 1 100 kr/mån exkl. elkostnaden. Föreningen har också ett övernattningsrum för uthyrning.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Badhuset är en välskött förening. För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument. På den stora gemensamma gården finns gräsmatta, buskar, grillplats och cykelparkering.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen som i år firar 400 år. Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler. lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum med isrink både inom- och utomhus, gym på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även flera gym på ett par hundra meters avstånd från fastigheten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd, exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även en 4H-gård. Endast cirka 8,6 km (cirka 13 min med bil) från Trädgårdsgatan 2A finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Ett paddelcenter finns vid Knutby torg på cykelavstånd från bostaden. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd.
På promenadavstånd finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 8,6 km från huset och cirka 13 minuter med bil, Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka en km från bostaden.
Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd, endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIFI så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är ett stenkast från bostaden och bussarna går normalt var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva denna trevliga, ljusa bostadsrätt med ett av Norrtäljes bästa lägen i en välskött bostadsförening.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna trevliga lägenhet.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy