Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lövängsgränd 5, Strandängarna, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 691 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2:a omgjord till 3:a med uteplats i härligt solläge!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till Lövängsgränd 5 och ett boende som verkligen andas hemtrevnad beläget intill Erstavikens vatten. Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till både Erstaviks naturreservat, båtklubb och strandbad. På kort avstånd når ni Tyresö Strandtorg med butik, skola, utegym och restauranger. I området finns busshållplats med avgångar till city såväl som resterande delar av Tyresö. Bostaden är mycket väldisponerad i sin planlösning vilket gör att ni med fördel kan inreda hemmet efter eget tycke och smak. De viktiga sociala ytorna som kök och vardagsrum är beläget i en öppen och social planlösning vilket skapar fina möjligheter för dig som vill ha generöst med plats för umgänge med vänner och familj.

- 2 rok omgjord till 3 rok.
- Stor uteplats med sol från 13-20.
- Rymligt varmförråd nås från uteplats.
- Öppen planlösning med väl tilltagna ytor.
- Stilren och välplanerad lägenhet belägen intill Erstaviken.
- Närhet till natur såväl som vardagens praktiska delar i omgivning.

Väl in i bostaden möts vi av en rymlig hall med anslutning till det helkaklade badrummet i sobra färger. Här finns en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, ovan dessa finns en arbetsbänk samt överskåp för yteffektiv förvaring.
Kommod och tvättställ i vitt med spegelskåp över, wc och dusch med glasväggar samt bekvämligheter såsom golvvärme.

Vidare in i bostaden når vi det stilrena köket i L-form från Vedum. Ett smakfullt och fullt utrustat kök där gott om arbetsytor samt skåp och lådor finns att nyttja, perfekt för den hängivna kocken i familjen.
Snickerierna går i en ljus ton och maskinell utrustning från Siemens är självklart fullskalig. I köket når vi matplats med rymd för upp till 6 personer. Väl tilltaget vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Här finns det plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Från denna del når man även den stora uteplatsen belägen under tak, här med plats för matgrupp, grill, solstolar och härliga blomsterarrangemang. Från uteplatsen nås även ett generöst varmförråd.

Bostaden är omgjord till en 3 rum och kök vilket gör att du här erbjuds två rymliga sovrum. I sovrummen ryms en större säng, nattduksbord samt andra enklare möblemang efter tycke och smak. Stora fönster skänker gott om ljus in i rummen.

På det stora hela en väl disponerad och kvadratsmart lägenhet belägen i ett oerhört lugnt, trivsamt och naturnära område!

OMRÅDET:
Strandängarna erbjuder en lugn skärgårdsmiljö med strandbad i området och härliga Erstaviks naturreservat såväl som en växande båtklubb. Spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is där du tar skridskor eller längdskidorna över till solsidan.
Trots det rogivande och lugna läget finns det goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på ca 35 min. För föreningens bilresenärer finns det en parkeringsplats tillhörande var lägenhet och där resan in till Stockholm tar dig ca 25 minuter.
På bekvämt promenad- och cykelavstånd finns många förskolor och två skolor såväl som Tyresö Strandtorg. Här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel.
Fortsätter man en liten bit till ut finns även sköna Tyresö Slott med dess vackra park, muséum, caféer och restaurang.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gör en intresseanmälan för att erbjudas möjlighet till förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM!

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

60 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lövängsgränd 5

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Rymligt varmförråd nås från uteplatsen.

Lägenhetsnummer BRF

45101

Våningsplan

0 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Trädgårdshusen 4

Organisationsnummer

769628-4152

Allmän information

I Trädgårdshusen hittar du ett fint boende i lägenheter med radhuskaraktär eller radhus i bostadsrättsform. Lägenheterna är fördelade på mindre flerfamiljshus, med fyra lägenheter i varje hus.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av gällande prisbasbelopp för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. (Tv-paket lagom 18 kanaler)
Internet: Fiber. Hastighet: 100 Mbit/s.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme / Mekanisk till- och frånluft

Övriga utrymmen i föreningen

Förråden i trapphusen disponeras av föreningen men nyttjas av dem som bor i
respektive hus. Om behov av hiss uppstår så kan utrymmet nyttjas för det.
Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd på respektive gård (även uterullstol vid behov).

Husen ramar tillsammans in en grön mysig innergård med spaljé, grillplats, häckar och en lekplats. I Trädgårdshusen hittar du ett småskaligt och tryggt boende, nära havet och strövområden.

Antal lägenheter

36

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 691 SEK/månad. I avgiften ingår Ingår: kallvatten, bredband, grundutbud av tv-kanaler.

Andelstal

0,0023180

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

Bostaden är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

800 SEK/månad

Hushållsel

600 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 400 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

30 parkeringsplatser.
P-plats utan laddningsmöjlighet kostar 250 kr/månad.
P-plats med laddningsmöjlighet kostar 300 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy