Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Snickargatan 3B, Centrum, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
63.4 kvm
Avgift
3 989 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tvåa med balkong mitt i City!

Här erbjuds en stor och hemtrevlig 2:a mitt i centrala Västerås med en underbar vy mot Skrapan. Välkommen till ett hem att trivas i högt upp i huset med insynsfritt läge och rikligt med ljusflöde. Lägenheten består av en lättmöblerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum samt en rymlig klädkammare. Generös takhöjd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och fest. Köket är praktiskt och modernt med bra förvaringsmöjligheter, mörka skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och stort med toalett, dusch, handfat med matchande spegel, badrumsskåp samt tvättmaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en insynsskyddad och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Växter och kryddor kommer trivas som aldrig förr.

Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. Utanför porten finns bland annat butiker, restauranger, barer, biograf och caféer. Centralstation och busstation ligger en kort promenad bort från bostaden samt behagligt avstånd till Vasaparken och Mälardalens Universitet. Efter några minuter på cykel är du nere vid Mälarens böljande vatten och marinas utbud av aktiviteter. Söker du efter ett modernt boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

Den lättmöblerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns plats för hatthylla och skoställ samt förvaringsmöbel.

KÖK

Det praktiska och fräscha köket har målade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, fläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin och integrerad frys och kyl. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, mörka skåpluckor och plats för matbord och stolar. Noblessa kök med Siemens vitvaror.

SOVRUM

Bostaden har ett rymligt sovrum med tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns plats för säng av större modell med tillhörande sängbord. Plats för garderober om så önskas.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett öppet och lättmöblerat rum med laminatgolv och målade väggar. Här erbjuds härliga umgängesytor med plats för stor soffgrupp och läshörna. Utgång till Balkong i soligt läge.

BADRUM

Fräscht och stort badrum med toalett, dusch, handfat, planspegel, badrumsskåp och tvättmaskin. Här ligger plastmatta som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

BALKONG

Balkong med härlig vy mot Västerås takåsar. Insynsskyddad och mysig uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds plats för loungesoffa. kryddor och växter.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Snickargatan 3 B Stadgar Årsredovisning 20-21

Länkar

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

63.4 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Snickargatan 3B

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

1504

Våningsplan

5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Snickaren nr 3, MBF

Organisationsnummer

769613-9562

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Det är en 3D- fastighetsbildning.
Brf Snickaren 3 förvaltas av MBF och innehåller 28 st lägenheter i storlekarna 1-5 rok. Föreningen förvärvade fastigheten Loke 28 år 2006 och byggnaden byggdes år 1998-2000.

Trevlig förening med flera gemensamhets aktiviteter per år.

Ordförnade: Lars 0706368815

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Följer underhållsplan.

Övriga utrymmen i föreningen

Miljö bod med återvinning
Cykelrum
Gemensam innergård på plan 3 som är möblerad och har flera planteringar.

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 989 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Varmvatten, Kallvatten

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar (föreningen har inte höjt avgiften på 10 år)

Andelstal

3,00020

Överlåtelseavgift

1 200 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

480 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inga egna parkeringar att tillgå.
Övrig parkering: Varmgarage under Skrapan går att hyra 100m bort. (Q-park ) Garage i Punkt går att hyra (Q-park)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

121 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy