Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gustaf Dalénsgatan 5C, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
76 kvm
Avgift
3 264 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Gustaf Dalénsgatan 5C

Välkommen till Gustaf Dalénsgatan 5C och denna ljusa 3:a om 76kvm, på våning 1. I hjärtat av Kvillebäcken finns denna bostad från 2017 som har allt man kan önska av ett modernt boende. Stilfulla materialval, öppna ytor, en mycket väldisponerad planlösning samt en fin altan med morgonsol.
Det är en öppen och social planlösning som binder samman kök och vardagsrum, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden.

Här är du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Rumsbeskrivning

Interiör: HALL | Du välkomnas in i en hall med gott om förvaring i form av en garderobsvägg. Här finns plats för avhängning samt en hallmöbel. Golvet pryds av ett vackert grått klinkergolv. Väggarna är vitmålade.

BADRUM| Badrum nås från hallen. Badrummet är väl tilltaget i storlek och smakfullt inrett med vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinker på golvet. Här finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning, badkar samt praktiskt tvättdel. Tvättavdelning är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk i grå ton. Två överskåp ger goda förvaringsmöjligheter.

KÖK |Bostadens kök är välutrustat och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Hög standard med klassisk skandinavisk inredning med vita släta luckor, vita kakalplattor ovan en marmormönstrad bänkskiva. Spotlights under överskåpen för effektfullt intryck. Här finns gott om arbetsyta och förvaring. Den maskinella utrustningen består av diskho, kyl och frys, induktionshäll, fläkt, mikro, diskmaskin samt varmluftsugn.

Genom köket når man matsalen som smart avgränsar mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för ett större matbord som rymmer middagssällskapet.

VARDAGSRUM | Det här är ett helt fantastiskt sällskapsrum som är ljust och rymligt. Längst med långsidan sträcker sig stora fönsterpartier samt balkongdörren till bostadens franska balkong. Här ryms enkelt en soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Finns även utrymme för annat möblemang efter smak och behov.
Tack vare sin halvöppna planlösning mot köket blir detta ett rum optimalt för sociala umgängen. Här finns gott om plats för både vänner och familj!

SOVRUM 1 & 2
Bostadens bjuder på två sovrum. Båda av sovrummen nås från hallen.
Masterbedroom är väl tilltaget i storlek och bjuder på väldigt bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt annat möblemang efter behov. Härifrån når man även bostadens fina altan som erbjuder morgonsol. I Sovrum 2 finns det även en platsbyggd garderob. Detta rum kan användas som arbetsrum om så önskas.
Samtliga rum har en fin ekparkett på golvet och stora, djupa fönsterpartier med en vacker bänk.

ALTAN | Här finns gott om plats för loungemöbler, grill samt blomsterarrangemang. Skapa dig en mysig plats i morgonsolen för att avnjuta en kopp kaffe med utsikt mot den gröna innergården. Här utlovas många härliga dagar som kvällar.

ÖVRIGT | Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Piazza Kvillebäcken Årsredovisning 2020-2021

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

76 kvm

Gatuadress

Gustaf Dalénsgatan 5C

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1001

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Piazza Kvillebäcken

Organisationsnummer

769630-0701

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av ett kvarter med fyra huskroppar i 5-7 våningar. Källare och garage under husen och den gemensamma gården.
Ett av de fyra husen saknar källare och är byggt med platta på mark. Föreningens bostadshus är belägna i anslutning till varandra så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Föreningen upplåter 113 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt
Det finns 3 lokaler för handel/kontor samt 1 lokal, belägen i hus2, som är förberedd för restaurangverksamhet.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar. Då bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen behöver medlemmar enbart teckna hemförsäkring.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Föreningen har andel i gemensamhetsanläggning (GA:22) för sopsug och återvinningsrum..

Epostadress
brfpiazza@gmail.com

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till Fiber som ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme

Utförda renoveringar

2019-2020 - 2021 Tvåårsbesiktning
2020 Bygglov för balkonginglasning

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 113

Barnvagnsrum-/rullstolsrum finns i anslutning till samtliga trapphus.
Gemensamma cykelförråd finns i hus nr 2 och 4 samt i byggnader på gården. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd.

Antal lägenheter

113

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 264 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, vatten och TriplePlay (Comhem:s basutbud Digital-TV, Internet & bredbandstelefoni) ingår i månadsavgiften. Föreningen har Individuell el-enhetsmätning och varje medlem betalar för sin egen förbrukning.

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar över 46 bilparkeringar och 4 motorcykelparkeringar i garage. Inga lediga p-platser i dagsläget, separat kö.
Parkeringsfrågor hanteras av: City Security Sweden AB (tel: 031-761 51 00)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

67 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Övrigt

Informationen ovan är tagen från säljare, styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy