Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blomsterkungsvägen 116A, Vån -1 (A0903), Hässelby Villastad Norra, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
34.9 kvm
Avgift
1 952 SEK / mån
Rum
1 rum

Välkommen hem till denna nyproducerade 1:a (möjlig mini-2:a) i mysiga Hässelby Norra Villastad!

Accepterat pris! Här presenterar jag nu stolt denna fina och inflyttningsklara 1:a om 34,9 kvm (möjlig mini-2:a) i populära Hässelby Norra Villastad med närhet till bra kommunikationer, natur och Åkermyntans centrum. I nyproducerad fastighet från 2019 hittar vi denna bostad som präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Fri andrahandsuthyrning godkännes. Välkommen hem!

Vi välkomnas av den inbjudande och ljusa entréhallen som har plats för både hatt- och skohylla. Ytterligare förvaring för ytterkläder finns i platsbyggda garderober lite längre in i hallen. Strategiskt placerat intill entréhallen hittar vi det luxuösa badrummet med underbar hotellkänsla - här vill man skämma bort sig själv och spendera många timmar. Stilrent med mörkgrått klinker och vitt kakel på väggarna samt bekvämligheter som tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning, wc, handdukstork och duschhörna med duschväggar i klarglas.

Det moderna och stilsäkra köket erbjuder allt men behöver trots bostadens storlek. Ordentligt med förvaring bakom fina vita släta skåpluckor och lådfronter och som stänkskydd sitter det vitt kakel ovanför den mörka bänksskivan. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, mikro, diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Laga en god middag, bjud över vänner och duka upp matbordet för ca 4 personer.

Den härliga atmosfären i det sociala sällskapsrummet erbjuder plats för både vardagsrumsdel och separat sovdel. Tack vare det många fönsterpartierna åt söder blir ljusinsläppet fantastiskt. Om skiljevägg önskas mellan sovrum och vardagsrum går det enkelt att ordna det. Möblera med soffgrupp, tillhörande soffbord och tv-möbel och njut av lugnet efter arbetsdagen. I sovrumsdelen får det med enkelhet plats med dubbelsäng och sängbord.

I Brf Kronbladet 1 bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Knäckepilsgränd, dit är det ca 30 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett nybyggt utegym ca 200 m från bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövsta badet bara ett stenkast bort.

Ta tillfället i akt och förvärva denna perfekta bostad! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy