Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Råcksta Gårdsväg 21, Vån 11 (32101/2101), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
5 375 SEK / mån
Rum
5 rum

Spektakulär 5:a på våning 11 med fantastisk utsikt - ett av föreningens mest eftertraktade boende!

Nu presenterar jag stolt en av föreningens mest eftertraktade boende! Med ett oslagbart läge näst högst upp i huset saluförs denna spektakulära och nyproducerade (2012) 5:a om 100 kvm i populära Vällingby Parkstad med stor balkong och en slående utsikt över Stockholm. Genomgående stilsäkra materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och härliga sociala ytor. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt och känslan av att ha himlen som närmsta granne är påtaglig. Det här är ett hem att drömma om - Välkomna hem!

När vi kommer in välkomnas vi av den härliga atmosfären och det strålande ljusinflödet som genomsyrar hela bostaden. Den fina entréhallen erbjuder avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Från hallen nås bostadens två väl tilltagna och påkostade badrum med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med mörkgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ, spegel med inbyggd belysning samt duschhörna med duschväggar i klarglas. I det större badrummet finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den mörka arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av häll, diskmaskin, mikro i högskåp, ugn samt kyl och frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt. Från köket når vi bostadens samlingspunkt, det ljusa och social vardagsrummet som bjuder in till umgänge med familj och vänner.

Från vardagsrummet, genom bara ett kliv ut genom dörren når man också den stora balkongen där utsikten är magisk och insynen obefintlig. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna lounge-känsla. Slå er ner och njut av den hänförande utsikten. Bostadens fyra sovrum präglas av en harmonisk känsla och rikligt ljusflöde genom fönsterpartier. Master bedroom har gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Det övriga sovrummen passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Här finns gott om plats att möblera efter eget tycke och smak och skapa sitt alldeles egna drömboende.

BRF Harsprånget har god ekonomi och en välskött fastighet. Föreningen har parkeringsplatser/garageplatser på och under ett parkeringsdäck samt utanför porten som kan hyras för 500 kr/mån respektive 650 kr/mån. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med ca 4 min promenad till tunnelbanan tar ni er till Stockholm Central på endast 24 minuter. En stor nyöppnad Hemköp finns i grannfastigheten. Vällingby Parkstad är ett attraktivt område med närhet till Vällingby centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger samt biograf. För den aktive finns närhet till motionsslingor, gym och bad. En kort bit bort finner man Grimsta Naturreservat med sin vackra skog och natur.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy