Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Söderberga allé 31, Bromma - Beckomberga, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
84 kvm
Avgift
4 810 SEK / mån
Rum
4 rum

4:a omgjord till 3:a

Varmt välkomna till denna inbjudande, välplanerade och ljusa 3-4:a på eftertraktade Söderberga Allé 31, 2 tr! Lägenhetens populära planlösning ger gott om ljusinsläpp till underbara sociala ytor. Köket har bra arbetsytor för dig som har mat och bakningsintresse med en rymlig matplats för upp till 8 personer. I det välplanerade vardagsrummet finner du även utgången till lägenhetens stora och soliga balkong som är inglasad. Från vardagsrummet tar du dig till det trivsamma master bedroom. Där får du plats med både dubbelsäng och extra möblemang. Lägenhetens en till två andra sovrum ligger i fil med varandra vid hallens entré. Dessa passar utmärkt som barnrum eller som kontor för de som jobbar hemifrån. Idag är väggen borttagen mellan sovrummen och är ett stort master bedroom. Detta är lätt att återställa. Denna smarta planlösning har närhet till det rymliga badrummet i modern stil. Här har du tillgång till både tvättmaskin samt stor duschplats. Utrymme finns för badkar för dig som uppskattar avkoppling.

Detta trivsamma hem hör till en bostadsrättsförening som erbjuder en underbar gemensam innergård där du direkt välkomnas av en fin fontän och trivsamma sittgrupper. I detta trevliga härliga område har du nära till både stadskänslan och grönskan. Från balkongen kan du se ut över de vackra träden och trivsamma närområdet. Du har inte heller långt till badet tvärs över gatan eller Kyrksjön för grönskande promenadspår. Hela området är utan backar och lätt att ta sig fram i. På promenadavstånd finner du också Björklunds Hage där du kan titta på djuren, ha kul på lekplatserna eller spela basket på utomhusplanerna.

När du bor i Beckomberga har du aldrig långt till varken förskolor eller grundskolor, efter bara några minuter kan du ha lämnat barnen på deras skola och redan vara tillbaka i hemmet. På gångavstånd finner du även två stycken Ica Nära-butiker, du har även ett bra utbud på restauranger med mat från olika delar av världen i närheten.
Närheten till allmänna kommunikationer gör det enkelt att resa. Busslinje 113 går mellan Solna och Blackeberg, på vägen hittar du bland annat Islandstorget där du kan hoppa på tunnelbanans gröna linje. Reser du till Solna kan du ta flera bussar, pendeltåg och tvärbanan. Nära till hands hittar du även busslinje 117, denna går mellan Spånga Station och Brommaplan. Från Spånga kan du ta flertalet busslinjer och pendeltåg. Ringlinje 115 från Söderberga Allé tar dig snabbt till Råcksta tunnelbanestation eller Vällingby Centrum med stort utbud av affärer. Välkommen till Söderberga Alle 31, 2 tr/Hiss.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy