Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mjölnarvägen 28, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
109 kvm
Avgift
5 320 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt tillfälle att förvärva en 4:a i en av Kvarnholmens mest eftertraktade föreningar

Upplev något unikt på Kvarnholmens bästa läge! Välkommen att upptäcka en häpnadsväckande bostad i en snygg fastighet. Här har man med omsorg valt frontläge mot Stockholms inlopp och skapat bostäder med hög standard och spektakulära utsikter. Från vardagsrummet och köket har du vattenkontakt och här når du bostadens kronjuvel, en härlig balkong mot Djurgården och Stockholms inlopp. Här blickar du ut över farleden där båtar passerar på sin väg ut till skärgården samtidigt som du njuter av vackra solnedgångar. Här blir man lätt stående, förundrad över de ljuvligt vackra vyerna.

Lägenheten genomsyras av en modern känsla med stilrena detaljer. Bostaden är mycket välplanerad med stora sociala ytor i halvöppen planlösning och genomgående ljusinsläpp. Det rymliga och luftiga köket bjuder på smakfulla detaljer. Från köket och vardagsrummet träder man ut på balkongen. De tre sovrummen i fil är väl tilltagna med plats för säng samt övrigt möblemang. Bostadens två badrum skapar möjlighet till ett flexibelt boende och erbjuder både dusch och badkar.

Läget är perfekt på Kvarnholmen med bra utbud av både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan. Föreningen är välskött och har stark ekonomi. Med direktaccess via hissen når du garaget. Separat stort förråd med bekväm placering direkt intill lägenhetens entré förstärker känslan av ett bekvämt och genomtänkt boende.

Det här är ett boende av sällan skådat slag som förtjänar att upplevas på riktigt.

Rumsbeskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med grått klinkergolv, målade väggar i vitt och plats för avhängning samt en garderob. Vidare in i hallen övergår klinkergolvet till trestavigt ekparkettgolv. Anslutning till bostadens klädkammare.

Vardagsrum - Ljust och luftigt vardagsrum med trestavigt ekparkettgolv och ljusa målade väggar. Stora fönster med underbar utsikt över Stockholms inlopp, city och Djurgården. Halvöppen planlösning mot kök och utgång till balkong.

Balkong - Underbar, inglasad balkong som är något alldeles extra. Fritt beläget med milsvid utsikt över Stockholms inlopp, havet och Djurgården. Maximal kontakt med havet.

Kök - Modernt och smakfullt kök från Vedum med trestavigt ekparkettgolv och målade väggar. Köket är smakfullt inrett med vita luckor, ljus bänkskiva och grått kakel ovan arbetsbänk. Samtliga köksutrustning från Siemens bestående av ugn och spis, fläkt, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Här finns gott om arbetsytor samt eluttag. Naturlig matplats intill stort fönster med havsutsikt.

Sovrum 1 - Insynsskyddat, stort sovrum med trestavigt ekparkettgolv och ljusa målade väggar. Goda förvaringsmöjligheter via garderobsväg.

Sovrum 2 - Rymligt sovrum med trestavigt ekparkettgolv och ljusa målade väggar. Här finns en platsbyggds garderob, plats för säng samt övrigt möblemang.

Sovrum 3 - Trevligt sovrum med trestavigt ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Här finns plats för säng samt övrigt möblemang.

Badrum 1 - Modernt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. I badrummet finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork, badkar och glasvägg. Separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Samsung & Bosch) samt en arbetsbänk med vita överskåp.

Badrum 2 - Mindre badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. I badrummet finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, dusch med glasvägg.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med trestavigt ekparkettgolv och ljusa målade väggar.

Till lägenheten hör ett förråd om ca 10 kvm, som ligger på samma våningsplan som lägenheten.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

BRF:s Hemsida Kvarnholmen info

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

109 kvm

Gatuadress

Mjölnarvägen 28

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett förråd

Lägenhetsnummer BRF

1-1303

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Spannmålskajen

Organisationsnummer

769622-2236

Allmän information

Brf Spannmålskajen är en äkta bostadsrättsförening (äger marken). Föreningen förvaltar 3 fastigheter med 54 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även en bostadsrättslokal. Läs mer om föreningen på www.spannmalskajen.se

Brf bildades

2012

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och bredband via fiberanslutning. Leverantör: Bahnhof och Sappa.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme/ Frånluft med återvinning

Byggnadskommentar

Föreningen har en mindre innergård med sittbänkar, liten lekplats med sandlåda och trevlig växtlighet. Framför husen nyttjas kajen av sina medlemmar som ett extra vardagsrum sommartid.

Utförda renoveringar

Inga större renoveringar utförda då huset är byggt 2010-2012. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig fram till 2045.

Kommande renoveringar

Nedan finns urval på pågående/kommande renoveringar som kommer göras under 2021-2023:
Byte av hisslinor, spolning av avloppsstammar, målning av smidesräcken, underhåll trappor i trapphus och målning av betonggolv beroende på slitage (kontrollerat med Styrelsen 2022-05-12)

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamma utrymmen som cykelrum (Mjölnarvägen 28 och 34) samt barnvagnsrum i varje entré.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

54

Lån i BRF per kvm

7 729

Byggnader

Byggår

2012

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 320 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, kallvatten, internet och kabel-TV. Kostnad för varmvatten beräknas enligt förbrukning och betalas separat.

Avgiftsförändringar

I december 2021 beslutade styrelsen att inför en höjning av månadsavgiften med 1 % årligen ett beslut baserat på föreningens 10 åriga likviditetsplan. Detta börjar gälla från kvartal 2 i år (Styrelsen, 2022-05-12)

Andelstal insats

0,0225400 %

Andel av månadsavgift

2,25388 %

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns 46 garageplatser, varav 4 är elbilsplatser dessa nås via sluss i varje entré. Plats kan hyras för 1 000 kr/mån. För närvarande är det kö till parkeringsplats i garaget (Styrelsen 2022-05-12). Under tiden brukar det finnas platser att hyra i närliggande garage, så som Qvarnen Tre Kronor eller Spisbrödsgaraget. Läs mer om detta på www.kvarnholmen.com.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

77 kWh/m²

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy