Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fönvindsvägen 52, Tallboda, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
72.5 kvm
Avgift
4 062 SEK / mån
Rum
2 rum

Hörnlägenhet belägen på markplan med två stora uteplatser

På Fönvindsvägen 52 välkomnas du in i denna luftiga hörnlägenhet där det i prinicip bara är att flytta in. Här bor du på 72.5 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En charmig bostad med hörnläge och stora fönster som släpper in mycket ljus.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor och välplanerad hall, och lite längre in finner vi ett praktiskt och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten ett sovrum, klädkammare och ett rymligt och härligt vardagsrum med fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Sovrummet, som är ljust och harmoniskt, nås via hallen. Här erbjuds fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Duschrummet är fräscht och funktionellt och utrustat med toalett, torkskåp, dusch, tvättmaskin, kommod och handfat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns inte bara en utan två stora uteplatser som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar med både familj och vänner. Ena uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och sol hela morgonen och förmiddagen, den andra nås via köket och bjuder på trädäckad altan och sol hela kvällen.

Detta mysiga, omtyckta och trygga område i Tallboda är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära och familjevänligt. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av lekparker, förskola, skola, matbutik och busshållplats. Till varje bostad hör en garageplats.

Tillträde kan ske i September. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy